WerkTalent

Operator | EUR2600,-

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een familie bedrijf dat al 100 jaar actief is in het versnijden en verpakken van verschillende kazen. Na 100 jaar is het bedrijf nog erg aan het groeien en zijn ze op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag bij hun aan de slag gaan. Zo hebben zij dan ook een productie locatie in Bodegraven en in Oudewater waar de verpakkings- en versnijdingsprocessen plaats vinden.

Binnen de productie ruimte is alles erg geautomatiseerd. Zo zijn er per locatie circa 7 verschillende productie lijnen waar productiemedewerkers en operators verantwoordelijk voor zijn. Als operator sta jij aan een productie lijn met circa 7 productiemedewerkers en zorgen jullie er samen voor dat de producten op de goede wijze worden verwerkt.

Naast de werkzaamheden vindt de organisatie het belangrijk dat jouw ideeŽn en eventuele verbeteringen gehoord worden. Ook zijn ze erg blij met al het personeel en zorgen ze er dan ook voor dat er af en toe werkuitjes worden geregeld en dat er elke vrijdagmiddag een kaasplankje rond gaat, want dat kan natuurlijk niet ontbreken!

Functieomschrijving
Dit familie bedrijf is al 100 jaar actief in het versnijden en verpakken van verschillende soorten kazen die over heel de wereld worden verkocht. Hierbij kan je denken aan de geraspte kaas die je over jouw pasta doet of de blokjes kaas die te vinden zijn op jouw kaasplankje.

Binnen deze organisatie ga jij aan de slag als machine operator. Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de verpakkings- en versnijdingsprocessen van de kazen zodat deze voldoen aan de wensen van de klant. In jouw nieuwe belangrijke functie binnen dit kaas bedrijf heb jij ook de leiding over jouw eigen productielijn. Jij hebt de leiding over 4 Š 6 Productiemedewerker die ervoor zorgen dat jouw productielijn ten alle tijden goed wordt bestuurd.

De werkzaamheden die horen bij jouw gevarieerde functie zijn als volgt:

- Het bedienen van verschillende verpakking- en versnijdingsmachines;
- Het begeleiden van het productie proces en het motiveren van de productiemedewerkers;
- Het instellen en verbouwen van de machines;
- Voedsel veiligheid controleren (HACCP);
- De machines en de werkplaats schoonhouden;
- Het productieproces bewaken en controleren;
- Kleine storingen verhelpen en contact opnemen met de technische dienst.

Jouw nieuwe functie als operator is uit te voeren in een 2 ploegendienst van maandag t/m vrijdag. In het weekend ben jij lekker vrij en hoef je niet te werken!

- Ploeg 1: van 06:00 t/m 15:00 uur
- Ploeg 2: van 15:00 t/m 00:00 uur

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Woerden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Bodegraven, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda en omliggende dorpen/steden;
- Op zoek naar een fulltime 36 uur baan als Operator in een 2 ploegendienst;
- Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal in woord en geschrift;
- Ervaring in een soort gelijke functie met als voorkeur richting de foodsector;
- Eigen vervoer om elke dag op locatie te kunnen komen.

Arbeidsvoorwaarden
Jouw operator skills worden door de organisatie erg op prijs gesteld. Als bedankje voor jouw werkzaamheden willen ze jou graag het volgende aanbieden:

- Een bruto maand salaris tussen de EUR2500,- en EUR2700,- excl. toeslagen afhankelijk van ervaring en leeftijd;
- Een fulltime 36 uur functie met uitzicht op een vaste baan;
- De mogelijkheid om verschillende cursussen of opleidingen te volgen die aansluiten op jouw functie en waarbij je kan doorgroeien tot teamleider of technische dienst medewerker;
- Ploegentoeslag afhankelijk van de werktijden;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per km;
- Verschillende bedrijfsuitjes/borrels bijvoorbeeld en lunch of ontbijt met de feestdagen.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent