WerkTalent

Medewerker metaal techniek

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dun plaatwerk. Maar de échte specialisatie zit hem in de mensgerichte aanpak van het bedrijf. Iedereen wordt intern opgeleid en ingewerkt om op verschillende plekken te kunnen werken. Wil je graag groeien in verantwoordelijkheden of nieuwe werkzaamheden aanleren? Dat kan! Er wordt continu samen gekeken waar je momenteel staat en waar je naartoe kunt werken. Welk bedrijf is dit? Dat kan ik je in een persoonlijk gesprek allemaal vertellen!

Functieomschrijving
Ervaring in de techniek of vind je dit gewoon heel interessant? Dan ben ik op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van dun plaatwerk. Binnen de organisatie zijn ze altijd op zoek naar technisch talent en ook bereid om hierin te investeren! Jij hebt al enige ervaring en kunt meteen aan de slag of je hebt nog geen ervaring en wordt goed ingewerkt en opgeleid om op verschillende plekken te staan. Zo kun jij o.a. aan de kantbank, puntlasmachine of als assemblagemedewerker aan de slag. Samen wordt gekeken waar jouw voorkeur naar uit gaat tijdens een uitgebreid gesprek en rondleiding bij het bedrijf. Jouw plekje uitgezocht? Dan word jij intern opgeleid om alle werkzaamheden aan te leren.

Functie-eisen
Heb jij enige ervaring als metaalbewerker of productiemedewerker? Mooi zo! Is dit niet het geval, dan is dat ook helemaal geen probleem! De opdrachtgever is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die graag nieuwe dingen wil leren. Jouw werkzaamheden starten in dagdienst, maar gaan daarna waarschijnlijk over naar ploegen. Houd er dus rekening mee dat je ook bereid bent om in 2 of 3 ploegen te werken Verder is het wel nog handig als je in de omgeving van Venlo/Helmond/Venray woonachtig bent.

Arbeidsvoorwaarden
Al helemaal klaar voor jouw nieuwe uitdaging bij deze leuke organisatie waar je kunt blijven leren en groeien? Top! Maar hiervoor krijg jij natuurlijk ook iets terug:

- Startsalaris tussen de EUR2.200 - EUR2.700 bruto per maand (ervaringsafhankelijk)
- Additionele ploegentoeslag (20% bij 2 ploegen en 30% bij 3 ploegen)
- Reiskostenvergoeding
- Fulltime dienstverband gericht op de lange termijn
- Tijdelijk contract met uitzicht op vast
- De gelegenheid om trainingen en cursussen te volgen
- Fijne baan waar je onderdeel bent van een hecht en loyaal team

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent