Luba Uitzendbureau

Operator drukkerij

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Uithoorn
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij komt te werken in een drukkerij, waar je met behulp van grote machines etiketten bedrukt. Je plaatst een grote blanco rol met zelfklevend materiaal in de machine, die rol legt een 'route' af in de machine, waarbij er kleur na kleur bedrukt wordt. Loop je van links naar rechts langs de machine, dan zie je eerst de achtergrondkleur van het etiket, loop je één stap verder komt er een tweede kleur, nog een stap verder een derde kleur en ga zo maar door. Totdat je aan het einde van de machine bent en de afbeelding van het etiket compleet is. Vervolgens wordt de vorm van het etiket erin geslagen. zodat je in plaats van één grote lange sticker losse etiketten krijgt. Dit heet stansen. Jouw taak? Je bouwt de machine per opdracht om, zorgt voor een constante aanvoer van de verschillende kleuren inkt, je plaatst de juiste mal voor het stansen in de machine en stelt de machine in. Ook controleer jij op kleur en afwijkingen.

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
 • Werken in een persoonlijke organisatie met een fijne werksfeer
 • Mooi salaris mét een toeslag van 21,56% voor de tweeploegendienst (werktijden 06:00 - 15:00 en 15:00 - 00:30)
 • Veel mogelijkheden voor ontwikkeling, onder andere door interne training
 • Reiskostenvergoeding van ?0,14 per kilometer als je >10 km van het bedrijf af woont

Wat wij vragen

 • Jij hebt technische ervaring, bij voorkeur als operator
 • Jij hebt er geen moeite mee om veel te staan en de lopen en zo nu en dan iets te tillen
 • Jij bent bereid te werken in tweeploegendienst
 • Het genoemde salaris is inclusief ploegentoeslag.

Over het bedrijf

Jij gaat werken bij een snelgroeiend grafisch familiebedrijf. Hier worden labels geproduceerd voor verpakkingen. Er worden bij dit bedrijf veel trainingen aangeboden. Dus mocht je het leuk vinden zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de grafische sector. Jouw team aan collega's is heel divers. Hoewel het bedrijf het bedrijf enorm groeit, blijft de sfeer persoonlijk en ben je geen nummertje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau