Incluzio Stichtse Vecht

Wijkteam medewerker Front office Jeugd & Gezin

Details van de functie

Logo Wil jij de gezinnen en ouders in Stichtse Vecht helpen bij hun vraag en het visitekaartje worden van TIM Stichtse Vecht? Dat kan bij ons aan de front-office!

Functieomschrijving

Als medewerker frontoffice word je, samen met het team frontoffice, verantwoordelijk voor alle telefonische en digitale binnenkomende vraagstukken en aanmeldingen. Jij zorgt voor goede triage en krijgt het probleem boven tafel . Je weet de veiligheidsrisico?s in te schatten en op een juiste wijze de vervolgstappen te bepalen (van inzet van het voorveld tot directe inzet van een zorgindicatie of specialistische hulp). Het is belangrijk dat je integraal kunt kijken, want dat is wat we bij TIM Stichtse Vecht belangrijk vinden. Ons uitganspunt is direct en integraal de juiste zorg/ondersteuning bieden aan kinderen en gezin, zo zwaar als nodig en zo licht als mogelijk is.

Jij kunt zelfstandig bepalen wanneer en hoe we een gezin het beste verder kunnen helpen. Je weet in korte tijd (telefonisch) de vraag boven tafel te krijgen. Waar mogelijk beantwoord je de hulpvraag en waar nodig schakel jij een collega van het wijkteam in.

Wanneer ons wijkteam niet direct ruimte heeft voor begeleiding, verzorg jij deze op afstand. Je kent dus de sociale kaart en het voorveld en weet inwoners daarin te begeleiden. Voor urgente casussen werken we met een doorbraakteam. Zij starten dagelijks met casuïstiek bespreking en jij bent hier ook onderdeel van zodra je vast loopt.

Onze nieuwe collega aan de frontoffice dient niet alleen als contactpersoon voor de inwoner, maar ook voor onze ketenpartners. Jij zorgt dat dat mensen ons weten te vinden en dat vragen naar de juiste persoon worden doorgezet.

Vanaf 1 januari 2022 vormen Timon en Incluzio samen het nieuwe samenwerkingsverband TIM Stichtse Vecht. Wij zijn in de gemeente Stichtse Vecht verantwoordelijk voor de jeugdhulp, Wmo-begeleiding en ondersteuning vanuit de wijkteams.

Wij geloven in één aanspreekpunt voor alle hulpvragen! Jij ook?

Wat je krijgt

Je gaat voor Incluzio aan de slag bij TIM Stichtse Vecht. Een nieuwe organisatie waar ruimte is voor jouw inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Een gedreven, energieke organisatie die staat voor innovatie en ondersteuning dichtbij de inwoner en samen met de inwoner.

· Beloning conform cao sociaal werk, schaal 8 (min ? 2.811,- max ? 4.006,-);

· Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;

· Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen;

· Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking.

Wie je bent

· Je hebt een relevante HBO-opleiding (vb. social work of MWD);

· Je hebt ervaring binnen Jeugd en gezinshulp en bij voorkeur een SKJ-registratie;

· Kennis van en ervaring binnen het sociale werk en met uitvragen van een hulpvraag;

· Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

· Een enthousiast, secure en aanpakkers mentaliteit.Enthousiast?

Wij zoeken per 1 januari 2023 een nieuwe collega, ben jij dat?

Stuur dan jouw cv én een motivatie via de sollicitatiebutton. Vragen kun je stellen via de e-mail of telefonisch of per whatsapp aan Ingrid Vijfhuizen 06
  • 135 631 32.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Stichtse Vecht