Gom

Schoonmaak medewerker On Tour in Hilversum

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime baan, waar geen een dag hetzelfde is en jij een eigen auto van de zaak krijgt? Ben je woonachtig in Hilversum? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je zowel parttime als fulltime kunt werken? En waar je een auto van de zaak krijgt? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres!

Bij verschillende klanten in de Business Units Zorg, Offices en Onderwijs zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons schoonmaakteam met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Hilversum.

Met een auto van de zaak ga je naar verschillende klanten in Hilversum. Je bent een echte schoonmaker on tour! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00. Dit is een dienstverband van 30 tot 38 uur per week.

Een ideale baan dat goed te combineren is met schoolgaande kinderen en/of met hobby's!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • een auto van de zaak;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als fulltime allround schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • een geldig rijbewijs B;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de parttime of fulltime schoonmaak medewerker die wij zoeken in de omgeving van van Alkmaar? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom