WerkTalent

Medewerker Milieustraat

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Waardlanden is een dienstverlener op het gebied van grondstofinzameling voor de inwoners van de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden. Zij zamelen grondstoffen huis-aan-huis in en er zijn meerdere milieustraten. Daarnaast wil Waardlanden duurzamer leven stimuleren, waardoor het idee van een kringloopplein is ontstaan.

Het kringloopplein

Inwoners brengen goederen en grondstoffen voor hergebruik of recycling naar het brengpunt van het kringloopplein in Nieuw-Lekkerland. Samen met Waardlanden, een kringloopwinkel en zorg- en welzijnspartners realiseren zij hier deze kringloopplein.

Alle goederen en materialen worden persoonlijk in ontvangst genomen en gescheiden. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van de kringloopwinkel en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er komt ook een werkplaats waar vrijwilligers en cliŽnten van een zorginstelling goederen gaan repareren of uit elkaar gaan halen.

Op deze manier vervult het kringloopplein een belangrijke rol in het streven van de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden om duurzaam leven te stimuleren door het tegengaan van verspilling van grondstoffen.

Functieomschrijving
- Goederen en grondstoffen (bijvoorbeeld hout en elektrische apparaten) aannemen van bezoekers en op de daarvoor bestemde plaats leggen.
- Het terrein mooi schoon en opgeruimd houden. Zo is het veilig voor bezoekers en collega's.
- Jij let erop dat bezoekers zich aan de regels houden en attendeert de beheerder op onregelmatigheden.

Jouw aanspreekpunt is de coŲrdinator op de locatie. Hij of zij is er in principe altijd en geeft je aanwijzingen en beantwoord vragen van bezoekers.

Functie-eisen
- Jij vindt het fijn om mensen te helpen
- Jij bent beleefd en vriendelijk
- Samenwerken met andere mensen vind jij leuk
- Bereid om op zaterdagen te werken

Arbeidsvoorwaarden
- Een passend salaris
- Een uitdagende functie voor 24 tot 36 uur per week
- Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast
- De kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent