Luba Uitzendbureau

Demand planner

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Bodegraven
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als demand planner kom je te werken op een dynamische afdeling en vervul je een centrale rol binnen het bedrijf. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de voorraad in de magazijnen van dit bedrijf. Het gaat om meerdere locaties op hetzelfde bedrijventerrein. Jouw taken bestaan uit het voorraadbeheer van de magazijnen, het inspelen op de wisselende marktvraag door verschillende acties en seizoensinvloeden, anticiperen op afwijkingen en het efficiŽnt afroepen van verschillende producten. Daarnaast houd jij je bezig met het in balans houden van de voorraadbeschikbaarheid en het voorkomen van overschotten. De kaas wordt ingekocht en komt vaak al gestickerd en al binnen. In deze rol heb je geen contact met klanten, maar met 170 leveranciers. Daarnaast schakel je met de commercie en de operatie omdat jij je als schakel in de planning bevindt. Hierin durf jij ook zeker de leiding te nemen. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen. Dit heeft te maken met de korte tijd tussen de bestelling en de levering. Bestellingen worden namelijk de volgende dag al geleverd. Jij houdt je hoofd koel in deze hectische werkomgeving en kan goed werken onder druk. Wees ook niet bang om eens nee te zeggen! Naast dit alles is het van belang dat je analytisch kunt denken en forecasts per week opmaakt.

Wat wij bieden

 • Een diverse, uitdagende fulltime functie
 • Direct op contract bij het bedrijf bij een groeiende organisatie met een prettige werksfeer
 • Werken in een ervaren team waar je veel van kan leren
 • Goede ontwikkeling- en groeimogelijkheden

Wat wij vragen

 • Hbo diploma in de richting van logistiek
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt ervaring met MS Office. Ervaring met het ERP systeem M3 Lawson is een pre
 • Je houdt van tijdsdruk en gaat voor het beste resultaat

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Ze hebben meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad en leveren aan klanten in zowel binnen- en buitenland plus aan diverse verkoopkanalen. De kaas wordt ingekocht voor retail, out of home, restaurants en overige horeca.

Zoals zij zelf ook aangeven heerst er een klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense cultuur. Je komt in een bedrijf te werken met 450 vaste medewerkers. Het team waarin jij terecht komt bestaat uit 11 personen waaronder 1 manager. Je wordt erg vrij gelaten en er wordt verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid draagt. Daarbij zijn ze altijd in ontwikkeling. Jij kan daaraan je steentje aan bijdragen om mee te doen aan verschillende projecten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau