Luba Uitzendbureau

Allround medewerker Technische Dienst

  • Vacature
  • Noord-Holland
Landsmeer
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

De afdeling Technische Dienst bestaat op dit moment uit 3 medewerkers. De werkzaamheden zijn zeer divers, zo zal je de werkplaats en het technisch magazijn beheren en bestel je onderdelen en klein gereedschap. En ben je natuurlijk bezig met het oplossen van storingen bij de machines. Dit registreer je in de computer om zo altijd te weten wat er qua onderhoud gedaan is. Verder ben je op de hoogte van de laatste stand van de techniek binnen het vakgebied. Naast al deze dingen behoort het ook tot jouw werkzaamheden om bijvoorbeeld een lampje te vervangen maar ga je grotendeels bezig zijn met de machines onderhouden en repareren. Werktijden zijn in overleg.

Wat wij bieden

  • Na (proef)periode via Luba krijg je voor bepaalde tijd contracten met als doel voor onbepaalde tijd in dienst
  • Flexibele werktijden
  • Binnen de organisatie hangt er een erg prettige werksfeer

Wat wij vragen

  • Ervaring met een productiebedrijf
  • MTS, of door werkervaring en cursussen op dit niveau functionerend
  • Ervaring met RVS lassen, seals, pompen, lagers, revisie, motoren, elektrotechnisch etc.
  • Vasthoudende en pro-actieve houding met flexibele instelling
  • Ervaring met PLC is een pre, zelf programmeren is niet nodig

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een zeer modern bedrijf en bestaat al sinds 1895. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eierproducten. Je kan dan denken aan eiwitpoeder bijvoorbeeld voor in bakmixen. Sinds maart 2013 is het assortiment verder uitgebreid met verschillende vloeibare eierproducten, onder andere voor het maken van mayonaise.

Door de jarenlange ervaring hebben zij het bedrijf uit kunnen bouwen tot een wereldwijd betrouwbare en flexibele producent en leverancier van eiproducten. Tezamen met de 40 collega?s verwerken zij meer dan twee miljoen eieren per dag tot hoogwaardige eiproducten in alle soorten en maten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau