WerkTalent

Customer service EUR2.500 tot EUR3.000

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wij werven voor verschillende opdrachtgevers in (de regio van) Breda, Oosterhout, Waalwijk, Etten-Leur en/of Tilburg en daarom kom je terecht in diverse branches. Wat dacht je van customer service op het gebied van transport, logistiek en supply chain? Het is niet alleen een dynamische omgeving, er zijn ook genoeg kansen om je verder te ontwikkelen. Of wat dacht je van een tof bedrijf dat als een van de eerste iconische Nederlandse bieren over de hele wereld exporteerde? Wij gaan samen met jou ontdekken welk bedrijf het beste bij je past en waar jouw wensen liggen als customer service!

Functieomschrijving
Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een customer service in dagdienst. Zo heb je de avonden heerlijk vrij.

Je start jouw dag met een lekkere kop koffie op kantoor terwijl je nog even kletst met je collega's. Daarna kijken jullie samen wat er die dag op de planning staat. Jij bent standaard - samen met het team- het aanspreekpunt voor diverse klanten via telefoon en e-mail. Jij verwerkt binnenkomende vragen of verzoeken en handelt e-mails af.

Je bent dus veel in contact met mensen als customer service. Ook houdt jij je bezig met administratief werk, zoals het proces van orderinvoer tot aan facturatie met administratieve verwerkingen en documentaties. Als je van puzzelen houdt is dit dus echt een functie voor jou!

Functie-eisen
- Je kunt goed overweg met computers en systemen.
- Ervaring in customer service? Dat is zeker een pluspunt.
- Vriendelijkheid is jouw tweede natuur.
- Woonachtig in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Waalwijk, Etten-Leur en/of Tilburg.

Arbeidsvoorwaarden
- Een salaris tussen de EUR2.500 en EUR3000 bruto per maand.
- Een vaste fulltime baan in dagdienst (avonden lekker vrij!).
- Opleidingsmogelijkheden, ook vanuit WerkTalent.
- Reiskostenvergoeding.
- Uitdagende werkzaamheden omdat jij dagelijks verschillende mensen spreekt.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent