WerkTalent

Magazijnbeheerder in 2 ploegendienst 15,5%

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wij als inhouse recruiters van Verstegen doen alle werving en selectie voor Verstegen. Wij proberen onze kandidaten te helpen aan een baan die perfect bij ze past en wij willen ervoor zorgen dat zij op een plek terechtkomen waar zij zich fijn voelen. Verstegen is een heel mooi groot bedrijf met een erg fijne werksfeer. Ben jij op zoek naar een baan en lijkt het je gaaf om bij Verstegen aan de slag te gaan? Dan zit je bij ons goed!

Verstegen is een specialist in de productie van diverse kruiden en sauzen, welke zij echt vanuit de grondstof maken. Door middel van uitgebreide productieprocessen worden deze in het magazijn vervaardigd tot diverse eindproducten. Producten welke bijna iedere dag wel in de keuken van eenieder worden gebruikt en te vinden zijn in het schap van de supermarkt. Verstegen is o.a. gevestigd in de Spaanse Polder in Rotterdam. Binnen het bedrijf werken honderden medewerkers verdeeld over de diverse afdelingen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf en hierin proberen zij zich continu te ontwikkelen. Verstegen is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel.

Wil je meer informatie over Verstegen? Klik dan op het logo hiernaast!

Functieomschrijving
Als magazijnbeheerder bij onze opdrachtgever Verstegen Spices & Sauces kom je te werken in het logistieke centrum waar alle producten in verpakking staan opgeslagen. Deze worden door de orderpickers en expeditie medewerkers klaargemaakt voor transport. Dit is een proces welke de hele week doorgaat in een 2-ploegendienst en waarbij ook regelmatig als team hard wordt doorgewerkt om alle bestellingen op tijd klaar te hebben.

Verstegen Spices & Sauces is, samen met WerkTalent, op zoek naar een magazijnbeheerder die voor een groot deel de administratie verwerkt en voor een kleiner deel in het magazijn te vinden is (80%/20%). Je houdt je namelijk bezig met het beheer van de voorraad en draagt zorg voor het kloppend houden van deze voorraad. Dit is in de breedste zin van het woord; jij zorgt er namelijk voor dat het aantal producten kloppend is, je beheert de blokkades van voorraad verschillen, je maakt tellingen en je controleert locaties. Daarnaast beantwoord je mails die worden gesteld door andere afdelingen van Verstegen.

De functie is in een 2-ploegendienst waarbij je naast het salaris ook nog 15,5% toeslag krijgt! Daarnaast werk je over het algemeen van maandag tot en met vrijdag maar mocht je graag in de weekenden extra willen werken is dat uiteraard ook geen probleem!

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

- MBO 4 werk- en denkniveau heeft met bij voorkeur een logistieke afgeronde opleiding;
- Een aantal jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie (bij voorkeur in de foodbranche);
- Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
- Ervaring heeft met WMS en ERP systemen;
- Stressbestendig is, zelfstandig kan werken en flexibel is;
- Woonachtig is in de omgeving van Rotterdam.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris en voorwaarden? Ook niet geheel onbelangrijk! Check hieronder wat wij je kunnen bieden:

- Een bruto maandsalaris tussen de EUR2200 en EUR2750 o.b.v. ervaring;
- Een fulltime functie in 2-ploegendienst met 15,5% toeslag;
- 8% vakantiegeld; uitbetaald in mei of bij einde dienstverband
- 24 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk; werk je minder, bouw je ook minder op
- Bij gebleken geschiktheid kans op indiensttreding bij de opdrachtgever
- Een functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
- Een in-house bedrijfsfitness, fietsplan, en standaard 20% korting op het assortiment;
- Een standplaats in Rotterdam wat tevens je vaste werkplek is.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent