Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker plastic

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zaandam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat werken aan machines bij een grote fabrikant van plasticverpakkingen. In je inwerkperiode ga je eerst aan één machine staan en wanneer je bent ingewerkt kan jij met gemak meerdere machines tegelijkertijd hanteren. Je wordt gekoppeld aan een buddy die je alles gaat leren.

De machine maakt allerlei soorten plastic bakjes. Als deze aan het einde van de lijn komen, stapel jij de bakjes op en controleer je de kwaliteit. Zitten er geen deuken of scheuren in? Mooi, dan kan je ze inpakken! Wanneer er wel oneffenheden in de bakjes zitten, geef je dit door want misschien moet de machine dan anders gesteld worden.

Je pakt de bakjes in een kartonnen doos en zorgt dat ze op een pallet komen. Wanneer je even gaat pauzeren communiceer je dit met je collega's. Zij kunnen dan jouw machine in de gaten houden.

Wat wij bieden

  • Een baan met vastigheid! Als jij het hier goed doet, is er kans dat je overgenomen wordt door het bedrijf
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden. Goede werknemers wil dit bedrijf graag laten doorstromen naar operator of heftruckchauffeur
  • Een mooi bruto-uurloon van ?11,24 + 0,67 ADV en ploegencompensatie van 15% 2 ploegen of 20% voor 3 ploegen.

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar of bereid om 4 dagen te werken
  • Je hebt geen probleem met een 2- of 3-ploegendienst
  • Je kan goed verantwoordelijkheid dragen, je wordt namelijk verantwoordelijk voor je eigen machine
  • Je bent gemotiveerd om voor langere tijd aan de slag te gaan

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten. Ze staan voor de hoogst haalbare kwaliteit en dat maakt deze klant sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau