Luba Uitzendbureau

Inkoper

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstig werkgever is op zoek naar een inkoper die zorg draagt voor de logistieke aansturing van het productieproces voor verschillende productieafdelingen/lijnen. Dit doe je onder andere door inkooporders op te stellen binnen het ERP-systeem in samenwerking met afdeling inkoop. Verder controleer en archiveer je de orderbevestigingen en inkoopfacturen. Jij communiceert de status van de inkooporders naar de betreffende afdelingen. Jij bent iemand die netjes en gestructureerd te werk gaat en indiceert eventuele knelpunten op tijd. Wanneer jij deze knelpunten ontdekt, beschik je ook over de kennis om met verbetervoorstellen te komen. Jij zorgt er dus voor dat de werkzaamheden binnen de productieafdelingen zo efficiŽnt mogelijk worden uitgevoerd.

Wat wij bieden

 • Luba doet voor deze vacature alleen de werving en selectie: jij gaat dus direct op contract bij onze klant!
 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring
 • 27 verlofdagen + 13 roostervrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Een eindejaarsuitkering

Wat wij vragen

 • Je beschikt over minimaal een mbo+ opleiding
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een complexe productieomgeving
 • Je beschikt over kennis van ERP-systemen
 • Je beheerst den Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je kunt werken in een multidisciplinair team en komt uit eigen initiatief met verbetervoorstellen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal bedrijf dat zowel productie als logistiek uitvoert voor de automotive, medische apparaten en machines. Op de locatie in Den Bosch zijn ongeveer 150 medewerkers werkzaam. Er is een groot, geautomatiseerd magazijn waarin je komt te werken in een informele en prettige werksfeer. Er wordt door iedereen hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een praatje. De leidinggevende is altijd op de vloer aanwezig en kan je zodoende snel helpen als je vragen hebt. Als je hier werkt krijg je een kluisje om je spullen netjes in op te bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid en ze zijn ook goed met het OV bereikbaar. Er is een gezellige kantine waar samen pauze wordt gehouden. Er is een bedrijfskantine aanwezig, waar je gezonde gerechten en lekkere snacks kunt kopen, maar er zijn ook koelkasten en magnetrons voor zelf meegenomen eten. Koffie en thee zijn gratis!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau