Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker LED verlichting

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit fijne werk is in de letterlijke vorm van het woord. Het bedrijf waar jij voor komt te werken produceert namelijk lichtlijnen, in deze lichtlijnen moeten de led-units komen en deze led-units moeten worden voorzien van led-lampjes. Aan jou de taak om deze led-lampjes in de units te plaatsen, de draadjes aan te sluiten en te testen op de laptop of alles naar behoren werkt. Branden alle lampjes dan mag de unit door naar de volgende afdeling waar de units in de frames gemonteerd worden en klaargemaakt worden voor transport.

Wat wij bieden

  • Snel beginnen in je nieuwe baan
  • Je werkt maandag t/m donderdag 07:00-16:15 uur op vrijdag van 07:00-14:45 uur
  • Extra leuk aan deze vacature is dat je voor elke volledig gewerkte dag een bonus uur krijgt uitbetaald, zonder dat je hier iets extra's voor hoeft te doen
  • Bij goed functioneren word je na circa 3 maanden overgenomen in vast dienst bij het bedrijf.

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek en kunt nauwkeurig werken
  • Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team
  • Je woont in de omgeving Schagen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever bestaat ruim veertig jaar en heeft kantoren in Nederland en in het buitenland. In Schagen bevindt zich het hoofdkantoor waar ook de ontwikkeling en productie plaatsvinden. Het gaat om de innovatieve branche van (led)verlichting.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau