WerkTalent

Mechanisch Monteur dagdienst / 38 vrije dagen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Ardagh Group is wereldwijd leider in metalen- en glazen verpakkingsoplossingen. Wij produceren verpakkingen voor 's werelds grootste merken. De oorsprong van Ardagh gaat terug naar 'the Irish Glass Bottle company', opgericht in 1932. Sindsdien zijn we uitgegroeid naar een team, dat wereldwijd vertegenwoordigd is met meer dan 16.000 medewerkers en een omzet van circa 7 miljard. Vandaag de dag zijn we vertegenwoordigd door heel Europa en Amerika.

Wist je dat Ardagh tal van glazen/metalen verpakkingen produceert van jouw favoriete (drank)merken?oWist je dat onze verpakkingen oneindig gerecycled kunnen worden? Dit geld voor glas en metaal!oWist je dat we dagelijks meer dan 160 miljoen verpakkingen per dag produceren?Bij Ardagh hebben we een passie voor duurzaamheid en staan we bekend om onze innovatie. We verleggen de grenzen van wat mogelijk is, bedenken baanbrekende nieuwe productiemethoden, nieuwe ontwerptechnieken, manieren om te recyclen en energie te besparen.

Functieomschrijving
Als Mechanisch Onderhoudsmonteur heb je samen met jouw team een belangrijke taak in ons mechanische proces. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het machinepark waar wij per dag meer dan 3.5 miljoen glazen flessen en verpakkingen produceren van de grootste merken ter wereld!Naast preventief onderhoud en het oplossen van verstoringen, krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je bent afwisselend bezig met technische- en projectwerkzaamheden.

Een werkdag bij Ardagh:De afdeling Hot End Support heeft een belangrijke taak binnen ons dynamisch glasproces; samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het machinepark waar onze flessen en potten daadwerkelijk gemaakt worden.

- Je voert preventief onderhoud uit en ziet kansen om ons machinepark verder te verbeteren
- Bij verstoringen in ons 24/7 proces weet jij de juiste acties uit te zetten om de oorzaak van de storing te achterhalen en op te lossen om de stilstand te minimaliseren
- Jouw ideen voor procesverbeteringen, bijvoorbeeld n.a.v. de storingen die hebt verholpen, nemen wij serieus en je krijgt de ruimte om hier zelf of met een projectteam invulling aan te geven
- Dagelijks bouw je n van de 9 glasvormingsmachines om, bijvoorbeeld van een run met potten voor een bekende afvuller van groenten naar een run met flessen voor een wereldwijde marktleider in bier.

Functie-eisen
- Je hebt bij voorkeur een MBO diploma in de richting van (auto)techniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica, f je bent nog studerend.
- Zowel starters als meer ervaren kandidaten kunnen solliciteren
- Een flexibele, proactieve en leergierige houding
- Je staat zowel in teamverband als individueel in je kracht
- Het meedraaien in het rooster voor storingsdienst is voor jou geen probleem

Arbeidsvoorwaarden
- Startsalaris tussen EUR 2900 en EUR 3500 bruto per maand
- Je treedt DIRECT in dienst bij het bedrijf
- 25 vakantiedagen en maar liefst 13 ADV dagen!
- Pensioenopbouw 2/3 werkgever, 1/3 werknemer
- Oneindig opleidingsbudget
- Werklocatie is goed te bereiken vanuit Moerdijk, Zevenbergen, Dordrecht of Roosendaal

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent