Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker balie

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker balie ben je het aanspreekpunt van de klanten, jij bent dus verantwoordelijk voor het klantgevoel. Je verwelkomt de klanten bij binnenkomst met een glimlach en wanneer je er wat langer werkt kan je de klant ook gewoon bij haar/zijn naam aanspreken. Naast het verwelkomen van de klanten, help je de klanten met het afrekenen van hun orders. Daarnaast help je op natuurlijke wijze de klant verder met spijkers, kit en misschien wel een boormachine. Je hebt geen moeite met het aanbieden van deze materialen. Ook verbind je potentiŽle klanten met de accountmanager, signaleer je vragen bij klanten en kan je goed omgaan met bouwers. Tevens wordt er van je gevraagd om de winkel up to date te houden en verzorg je de nieuwe acties.

Kortom, samen met al je collega's ben je continu bezig om de uitstraling van de vestiging en het resultaat te verbeteren.

Wat wij bieden

  • Een salaris conform CAO Houthandel
  • 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen op basis van een fulltime functie
  • Reiskostenvergoeding (>10 km enkele afstand)
  • Doorgroeimogelijkheden via hun TABS Academy
  • Medewerkerskorting op alle producten

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt enige werkervaring in een commerciŽle omgeving
  • Klantencontact is niks nieuws voor jou
  • Kennis van bouwmaterialen en/of hout is een pre. Heb je hier kennis van, dan heb je al een voorsprong!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is dť leverancier van hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen en is gevestigd in meerdere plekken in Nederland. Ze hebben meer dan 20.000 artikelen en deze artikelen zijn online te bestellen of verkrijgbaar in de winkel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau