Luba Uitzendbureau

Monteur Internationaal

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Monteur Internationaal werk je op uiteenlopende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het materieel dat wereldwijd als een compleet pakket wordt verhuurd aan grote aannemers. Je hebt direct contact met de klant op het project, waar je in overleg de machines onderhoudt en/of repareert. Daarbij heb je de beschikking over reserveonderdelen, die op voorraad liggen in de containers ter plaatse. Je doet de bestellingen in goed overleg met collega?s van de technische dienst in Hoorn. Bij technische problemen zijn zij 24/7 bereikbaar om jou te adviseren. Je bent een sterke persoonlijkheid en werkt oplossingsgericht. Verder ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, flexibel en een teamspeler.

De grondverzetmachines zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 374, Hitachi 1200, 1900, en de dump trucks CAT 770, 735 en 745. Als monteur werk je zelfstandig om de machines door te laten draaien zoals afgesproken met de klant. Je wordt zes weken ingepland op het project, aansluitend vier weken verlof.

Wat wij bieden

  • Een interessante en afwisselende functie in een uitdagende internationale werkomgeving
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goede pensioenregeling en studiemogelijkheden
  • Je komt te werken bij een gezonde organisatie met betrokken en professionele collega?s

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding mbo 3 mobiele werktuigen
  • Je hebt goede kennis van hydrauliek en elektrotechniek
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische dienstverlening. Zij opereren zowel in eigen land als internationaal. De projecten worden voorbereid en beheerd vanuit het hoofdkantoor in Hoorn. Het omvangrijke machinepark bestaat vrijwel volledig uit CATERPILLAR materieel. Dit is een familiebedrijf en werd opgericht in 1957. Op dit moment leidt de derde generatie het bedrijf, er heerst een fijne sfeer waar veiligheid en samenwerken hoog in het vaandel staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau