Luba Uitzendbureau

Technisch magazijn medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als technisch magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het inrichten en op orde houden van het magazijn. Jij zorgt ervoor dat het magazijn zo goed mogelijk functioneert en de technische dienst op tijd over de juiste materialen kan beschikken. Ook ondersteun je de administratie met o.a. afwijkingen in de facturen, geeft ondersteuning aan werkvoorbereiding en de coŲrdinatoren. Daarnaast ga je de voortgang en uitvoering van de werkzaamheden met de leidinggevende bespreken en het inbrengen van voorstellen. Ook het afhandelen van zaken in overeenstemming met de gegeven instructies doe je samen met de leidinggevende. Je zorgt er verder voor dat het magazijn/kantoor schoon en ordentelijk.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf
  • Een uitdagende technische functie
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedag bij een fulltime dienstverband

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO werk- denkniveau of door ervaring verkregen
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Bedienen van een heftruck
  • Goede ervaring met computers en je beschikt over sociale en commerciŽle vaardigheden
  • Het onderhouden van contacten is voor jou niks nieuws

Over het bedrijf

Bij de locatie in Zaandam werken momenteel 84 medewerkers en de fabriek behoort tot een van de grootste en modernste actieve korrelkool fabrieken ter wereld. Tegenwoordig is het bedrijf op een breed terrein actief en levert 150 verschillende actieve kool producten, zuiveringsmembranen en complete zuiveringssystemen voor de water-, dranken-, voedingsmiddel-, gas-, lucht-, automobiel-, mijnbouw-, chemische en farmaceutische industrie. Je vindt de door jouw gemaakte producten uiteindelijk wereldwijd overal terug!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau