Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker technische dienst draag je zorg voor een storingsvrije werking en optimale staat van onderhoud en veiligheid van machines, installaties, gereedschappen en interne transportmiddelen. Ook voor je eenvoudige onderhoudswerkzaamheden uit aan gebouwen, terreinen en voorzieningen.

Je kunt zelfstandig reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de machines en installaties en je hebt voldoende inzicht om ingewikkelde reparatie en onderhoudswerkzaamheden te begeleiden. Je hebt voldoende kennis van de aanwezige machines, installaties en inzicht in richtlijnen om verbeteringen op dit vlak te initiŽren, waarbij je proactief handelt om verbeteringen en besparingen te realiseren. Preventief onderhoud, houdt in het uitvoeren en coŲrdineren van service-, onderhouds- reparatie en revisiewerkzaamheden aan machines, installaties. Beheren en bestellen van benodigde onderdelen en gereedschap, geven van aanwijzingen aan gebruikers met betrekking tot duurzamer en veilig gebruik, draaien, frezen en lassen.

Qua storing oplossend, ga jij je bezig houden met het analyseren van de gemelde storing, signaleren van patronen en ondernemen van acties, beoordelen en vaststellen van mogelijke oplossingen om stil stand zo kort mogelijk te laten zijn. Uitvoeren van storingswerkzaamheden zoals montage, vervangen en instellen van onderdelen. Ook ga je vastleggen van technische en administratieve gegevens en houdt je een logboek bij met de verrichte werkzaamheden.

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris
  • Leuke team aan collega's binnen het bedrijf en op de technische dienst 1 collega
  • Opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • MBO opleiding mechanisch of elektrotechniek
  • Bekend met oplossen van technische vraagstukken/storingen binnen een productieomgeving
  • 3-5 jaar ervaring in soort gelijke functie
  • In bezit van VCA, heftruck en hoogwerker of bereid deze te halen.
  • Flexibel, resultaatgericht, verantwoordelijk, kwaliteitsgericht.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een producent van kunststof transport- en procesbanden, voor de lichte- en middelzware industrie. Producten worden op maat geleverd en hun kracht ligt onder andere bij het actief en creatief meedenken met hun klanten. Het team wat er werkt is gezellig en collegiaal binnen het bedrijf heerst dan ook een gezellige sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau