Luba Uitzendbureau

Monteur Reclame

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Den Haag
27 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je start de dag op een vaste locatie in Den Haag waar je met werkbussen wordt opgehaald en naar de werkplaats gaat in Valkenburg. Hier ga je samen met collega's trotters (mobiele billboards) alles voorbereiden voor de plaatsing. Je bevestigt de prints op de trotters en zet de frames in elkaar. Na twee maanden ben je helemaal klaargestoomd om de borden, de frames en de raamstickers op locatie te plaatsen! Je gaat samen met een ervaren monteur in een uitgeruste werkbus op pad. De ervaren collega zal je alle verdere kneepjes van het vak leren.

Je bent dus onder andere verantwoordelijk voor het plakken van (raam)stickers op verschillende locaties , maar ook zorg je ervoor dat de trotters worden voorzien van nieuwe opdrukken en frames. Een trotter kan ook op 15 meter hoogte zijn, gelukkig heb jij geen hoogtevrees! Uiteraard zal dit altijd veilig plaatsvinden. Als alle werkzaamheden bij een trotter klaar zijn, maak jij een foto van het eindproduct. Deze worden namelijk altijd naar de klant verstuurd om te laten zien hoe het eindresultaat eruit ziet.

Wat wij bieden

  • Een gezond en groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Bij goed functioneren een uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent gewend met gereedschap te werken
  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je beschikt over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in buitenreclame. Ze maken de producten altijd op maat en doen dat volledig in eigen huis. Voor klanten plaatsen ze trotters, frames, reclameborden en raamstickers door heel Nederland én daarbuiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau