Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Middenmeer
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als fulltime productiemedewerker ben jij medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, produceren, verwerken en inpakken van hoogwaardige food producten. HygiŽne staat bij het bedrijf voorop. Om de kwaliteit te waarborgen wordt het product/productie regelmatig gecontroleerd voordat alles naar de klant gaat. Met je collega?s zorg je ervoor dat de productielijn continu draaiende blijft. Stap voor stap wordt je ingewerkt in alle onderdelen van de productie. Denk hierbij aan het instellen en bedienen van de machines, bijvullen van het verpakkingsmateriaal maar ook het controleren van de kwaliteit. Dit maakt zowel het werk leuker en afwisselender en zorgt er ook voor dat je echt als team met elkaar aan de slag bent. De werktijden van de ploegendiensten zijn flexibel en afhankelijk van productie. Het kan voorkomen dat je eerder moet beginnen vanwege de aanlevering van grondstoffen.

Er is geen openbaar vervoer op de tijden dat er gewerkt wordt. Daarom is het handig als je in de buurt van Agriport A7 woont. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein en goed bereikbaar met de fiets, scooter en de auto.

Wat wij bieden

 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Toeslagen wanneer je de avonddienst werkt
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Je gaat in ieder geval de eerste maanden via Luba aan de slag. Bij goed functioneren word je overgenomen door het bedrijf

Wat wij vragen

 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Ervaring met het werken in een productieomgeving en het liefst in de foodsector
 • Je woont in de buurt van Agriport A7 en goed te bereiken met fiets, scooter en auto
 • Hiernaast ben jij flexibel ingesteld en heb je een kritische blik

Over het bedrijf

Een jonge groeiende onderneming welke ook eens in een splinternieuw pand gehuisvest is. Er wordt dan ook met de nieuwste machines gewerkt binnen de voedingssector. Dit zorgt voor fijne en schone werkomstandigheden. Het bedrijf zit vol ambitie: groeien in aantal producerende lijnen en uitbreiden van een 2-ploegendienst naar een 3-ploegendienst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau