Luba Uitzendbureau

Warehouse supervisor

Details van de functie

Logo Over het werk

Als supervisor binnen dit snelgroeiende bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van de afdelingen distributie en crossdock. Je komt terecht in een operatie die bijna 24 uur per dag actief is, maar geen zorgen want je staat er niet alleen voor. Samen met een collega supervisor verdelen jullie de taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Elke dag geef je leiding aan een team van 10 tot 20 medewerkers, dit is voor jou als geboren leider natuurlijk geen probleem. Verder onderhoud je ook de communicatie met de klanten, breng je wijzigingen aan in het WMS-systeem, zorg je voor de juiste veiligheid in het warehouse en stel je management rapportages op. Elke dag kan er weer anders uitzien en daarom is het belangrijk dat je flexibel ingesteld bent.

Jouw werkdagen variŽren qua starttijden, dit kan namelijk een dagdienstdienst zijn of een avonddienst. De dagdienst is van 05:00 / 06:00 tot 14:00 / 15:00. De avonddienst is van 17:00 tot 01:00 / 02:00.

Wat wij bieden

  • Een jaarcontract op fulltime basis met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Uitdagende functie binnen een gezonde onderneming met een sterke marktpositie
  • Dynamische werkomgeving waarin de klant centraal staat
  • Interne trainingen en begeleiding door ervaren collega?s is onderdeel van deze functie

Wat wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau in de richting van logistiek;
  • Leidinggevende kwaliteit en communicatievaardigheden;
  • Flexibel in arbeidstijden;
  • Goede beheersing van MS Outlook en Office;
  • Kennis en beheersing van geautomatiseerde gegevensverwerking waaronder kennis van WMS.

Over het bedrijf

Vanuit het logistieke centrum in Lekkerkerk werk jij met ruim 100 collega?s er hard aan om de (gekoelde) goederen op tijd bij de klant te leveren. De werksfeer is erg goed, het best te omschrijven als collega's die met veel passie en plezier te werk gaan om de klanten optimaal te bedienen. Naast plezier heerst er binnen de organisatie een ondernemende en familiaire cultuur waarbij een flexibele werkinstelling vereist is om de klanten vooruit te kunnen helpen. "Niet lullen maar poetsen" is een uitdrukking die past bij de werkmentaliteit. Al generaties lang succesvol.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau