Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst focus jij je op de groei en de successen van het bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit het informeren en adviseren van klanten. Hiervoor is het van belang om kennis te hebben van hout- en bouwmaterialen, heb je dat niet dan wordt het je geleerd. Naast het klantcontact stel je ook offertes op en voer je de binnengekomen opdrachten en aanvragen uit, je zorgt voor een goede uitvoering hiervan. Mocht het druk zijn in de vestiging, dan ondersteun jij je collega's bij de balie.

Wat wij bieden

  • Je werkt in een hecht team van 5 collega's
  • Je kunt veel cursussen volgen
  • Een salaris tussen de ?2.400,- en ? 2.800,- bruto per maand

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb je kennis van hout en SAP
  • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de houthandel voor iedereen die bouwt en klust. Ze hebben een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit. Service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Je werkt in een klein team, waardoor je snel iedereen op de werkvloer leert kennen en je er snel thuis voelt. Je komt te werken voor een bedrijf met ruim 100 vestigingen door heel Nederland. Dit maakt ook dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf. Ze kijken graag naar de kwaliteiten van de werknemer en bieden cursussen en trainingen aan om hun personeel nog beter te maken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau