Luba Uitzendbureau

Inkoper

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
2 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Elke verkoop- order moet worden omgezet naar een inkooporder. Je verzorgt de materiaaloffertes van de leveranciers, onderhandelt over de prijzen, betalingsvoorwaarden en vrachtvoorwaarden. Je vindt het een mooie uitdaging om in de huidige markt de materialen op tijd geleverd te krijgen zodat het productieschema voldoet aan de vereisten. Je onderhandelt en assisteert bij grote inkoopcontracten en uiteraard heb je alles administratief piek fijn op orde. De piek qua werkzaamheden ligt tussen de maanden januari t/m mei. In jouw functie heb je met een directe collega te maken en samen vormen jullie het 'Buyer'' team. De functie is in eerste instantie tijdelijk, maar gezien de groei van het bedrijf is het zeker een mogelijkheid dat je dienstverband wordt voortgezet.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris volgens de CAO metaalverwerkingsbedrijf;
  • Een team waarin collega's veel voor elkaar over hebben;
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling voordelen;

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding in de richting bedrijfskunde of techniek;
  • Je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk, Duits is een pré;
  • Je bent handig met computers en verschillende software platforms;

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert technologie aan akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld. Van zaaicomputers tot GPS-besturingssystemen en draadloze technologie. Het bedrijf waar jij komt te werken ontwikkelt precisielandbouwproducten om de bedrijfskosten te verlagen en opbrengsten te maximaliseren. In jouw functie heb je met een directe collega te maken en samen vormen jullie het 'Buyer'' team. Er heerst een informele sfeer in het team waar jij komt te werken en er is zeker ruimte voor gepaste humor!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau