Luba Uitzendbureau

Lasser

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velsen
27 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met jouw collega's ben jij werkzaam bij de onderhoudsdienst op de afdeling Lasserij. Vanuit de fabrieken die op het terrein staan, krijgt de onderhoudsdienst diverse machineonderdelen aangeboden. Als je je bedenkt dat er meer dan tien verschillende fabrieken staan, kun je je wel bedenken wat een diversiteit aan onderdelen dit zijn. Dat maakt deze functie zo bijzonder: het is veelzijdig en iedere dag kom je weer voor nieuwe, leuke uitdagingen te staan.

Bij machineonderdelen kun je denken aan aandrijvingen, liftwagens, rollen en assen met alle toebehoren. Dit kan nieuwbouw zijn, maar ook bestaande onderdelen. Sommige wegen 30 kilo, andere kunnen zomaar een ton of 45 wegen. In jouw functie als (hand)lasser zorg je ervoor dat alle werkstukken optimaal passend zijn voor functioneel gebruik.

Daarnaast voer je alle voorkomende laswerkzaamheden uit ten behoeve van onderhoud-, reparatie-, en wijzigingswerkzaamheden aan verschillende soorten onderdelen. Wat in grote lijnen inhoudt het bepalen van de te gebruiken lastechniek of combinatie van technieken, alsmede het toepassen van verschillende lastechnieken, zoals Mig/Mag lassen of electrode lassen. Dit alles gebeurt volgens de voorgeschreven eisen en veiligheidsmaatregelen. Het merendeel van jouw tijd zal je werkzaam zijn in onze werkplaats, maar het kan ook zijn dat je af en toe bij één van de fabrieken op locatie kunt komen te werken.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?3700 en ?4275 bruto per maand
  • Een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag
  • Uitdagende technische werkplek met leuke collega's

Wat wij vragen

  • MBO-3 opleiding richting werktuigbouw
  • Een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving
  • Ervaring met laswerkzaamheden, bij voorkeur MIG/MAG.
  • Beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw werkplek is een van de grootste staalproducenten van heel Europa. Ze produceren bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producenten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht -en ruimtevaartindustrie. Niet voor niets is jouw werkgever een van de beste industriële werkgevers van Nederland. Er heerst een menselijk en sociale cultuur en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden en persoonlijke begeleiding.
Binnen dit bedrijf werken er ongeveer 21.000 medewerker over heel Europa waarvan 10.000 in Nederland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau