Luba Uitzendbureau

(Leerling) timmerman waterbouw

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat mee als leerling timmerman waterbouw onder begeleiding van ervaren collega's. Er zijn veel verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Je houdt je vooral bezig met nieuwbouw, onderhoud en restauratie aan onder andere bruggen, steigers, remmingwerken en beschoeiing. De werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland. Binnenkort gaan ze beginnen met een project in Amsterdam. Ze gaan in Amsterdam de kades verstevigen. Een ander voorbeeld van een opdracht is hiervan is de Nelson Mandela brug in Lelystad. De klussen beginnen om 07.00 uur en eindigen ongeveer om 16.00 uur. Bij het bedrijf werk je altijd samen met je collega's, je werkt dus nooit alleen.

Wat wij bieden

  • Je wordt opgeleid door ervaren collega´s in de waterbouw
  • Op vast contract bij de klant na de uitzendtermijn
  • Zeer afwisselend werk en klussen door het hele land

Wat wij vragen

  • Het hebben van een rijbewijs B is een pré
  • Ruimtelijk inzicht
  • Je hebt belangstelling voor het werken in de civiele techniek
  • Je houdt van doorzetten

Over het bedrijf

Het bedrijf is door heel Nederland is gevestigd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gijpskerk, Ze werken in in groen (met planten en bomen), waterbouw, kademuren, renoveren en beton. Ze noemen hun werkzaamheden ook wel grofwerk, omdat je altijd in praktijk werk ben en er komt heel wat bij kijken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau