Tata Steel

Senior Werkvoorbereider Campagneteam

Details van de functie

Logo Als Senior Werkvoorbereider aan de slag voor het onderhoud van installaties die op jaarbasis circa 7,3 miljoen ton staal maken?

Wat ga je doen?

Als Senior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en aanbesteden van multidisciplinaire onderhoudsprojecten aan de installaties van en bij de Converters in de Staalfabriek. Een voorbeeld van een dergelijk project is het stofdicht maken van de tapdeuren. In nauwe samenwerking met de technisch specialist en inkoop breng je de vraag op de markt in een bestek. Jij doet vervolgens de technische beoordeling van de aanbiedingen. Na gunning stem je de planning af welke je vervolgens strak bewaakt.

Daarnaast analyseer je de werkmethoden op het gebied van werkvoorbereiding door de installatiebeheerders en realiseer je verbetervoorstellen die uit deze analyse voortkomen. Onder je taken vallen verder de volgende werkzaamheden:
 • Het ondersteunen van de rayons bij werkstroomactiviteiten.
 • Het analyseren van de werkstroom afhandeling en de kostenontwikkeling en het communiceren over oplossingen en verbetervoorstellen naar de organisatie.
 • Uitbesteden van inkoopbestellingen.
 • Creëren en verbeteren van PO plannen
 • Het borgen van de bijbehorende technische informatie van projecten in SAP.

Herken jij jezelf hierin?

Om deze veelzijdige functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij op gevorderd niveau met SAP kan werken, daarnaast:
 • Ben je minimaal in het bezit van een mbo-4 diploma.
 • Heb je ervaring als werkvoorbereider in een vergelijkbare omgeving.
 • Ben je zeer gedreven en kan je goed samenwerken.
 • Beschik je over de volgende competenties: voortgangsbewaking, zorgvuldigheid, initiatief/proactief, resultaatgerichtheid.

Wat bieden wij jou?

 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen EUR2800 en EUR4200 bruto per maand is.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Deze vacature is binnen een team met twee andere senior werkvoorbereiders en drie stilstandmanagers. Daarnaast zijn er nog drie teams; PM10 voor de dag- en dagelijkse werkzaamheden, PM20 voor het preventief onderhoud, en PM30 voor de projecten. Qua leeftijd varieert je team van 20 tot 65 jaar, maar qua instelling zitten jullie allemaal op één lijn. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen en is niet te beroerd om wat extra te doen en zo anderen te helpen. Een enthousiast en gedreven team met een goede sfeer.

Jouw fabriek:
Bij de Oxystaalfabriek werken zo?n 900 mensen, die met het vloeibare ruwijzer van de Hoogovens plakken staal maken met klantspecifieke eigenschappen. Deze plakken gaan vervolgens naar externe klanten of voor verdere bewerking naar de Warmbandwalserij. Ook wordt van het vloeibare ruwijzer staal gemaakt voor de Direct Sheet Plant, om daar te worden gegoten, gewalst en tot rollen staal opgerold.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op via telefoon of WhatsApp met Frank Geerlofs, Corporate Recruiter, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel