Gom

Schoonmaak medewerker 's Heeren loo met zorg ondersteunde taken

Details van de functie

Logo Bij Gom Zorg in Wekerom, Gelderland zijn wij op zoek naar schoonmaak medewerkers met zorg ondersteunende taken. Benieuwd wat deze functie inhoudt? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de schoonmaakbranche waarbij je ook je zorgzame kant goed kunt inzetten? Dan is dit de vacature voor jou! Binnen het concept Samen ontstaan er binnen Gom Zorg namelijk nieuwe, zorg ondersteunende functies die de zorgspecialist ontzorgt in zijn of haar werk.

Bij 's Heeren Loo in Wekerom, Gelderland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zorgzame schoonmaak medewerker met deze zorg ondersteunende taken.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn in overleg (ochtend). Dit is een parttimedienstverband van 15 uur per week.

Als schoonmaak medewerker ťn zorg ondersteuner ben jij van grote waarde voor de welzijn en gezondheid en van anderen. Naast de reguliere en dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zoals het dweilen van de gangen, het schoonmaken van de kamers, het afnemen van de tafels, stofwissen en het sanitair schoonmaken, neem je ook taken over van het zorgpersoneel. Je regelt de was voorziening, ruimt de schone was op en je maakt de bedden op. Jij hebt tijd en aandacht voor de cliŽnten.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaker en zorgondersteuner bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • veel diversiteit in je functie;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag.
  • en toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom!

Wie je bent

Je bent van nature een zorgzaam persoon en hebt affiniteit met de zorg. Je kunt je goed inleven in een ander en bent vriendelijk voor en naar anderen. Heeft een cliŽnt hulp nodig? Jij signaleert dit en biedt een helpende hand. Dit doe je ook voor jouw collega?s.

Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in een zorg gerelateerde functie of in de schoonmaakbranche. Samen met je collega?s zorg je er elke dag voor dat de cliŽnten in een ongewoon schone ruimte kunnen leven.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je hebt ervaring en/of affiniteit met werken in de zorg ťn in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij 's Heeren Loo en woon je in de omgeving van Wekerom, Otterlo, Ede, Barneveld, Lunteren of Hoenderloo? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom