Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als (junior) assemblage medewerker wordt jij goed ingewerkt in alle technische aspecten van het vak. Natuurlijk ben jij al hobbymatig bezig met bijvoorbeeld modelbouw en heb jij gevoel voor techniek. Op een dag zit jij soms wel op meerdere afdelingen. Zo kan jij op de 'gewone' assemblage zitten en bouw jij bepaalde meetapparatuur vanaf niets op tot een werkend product. Hier hoef jij je geen zorgen te maken want er is een boek waarin alle stappen goed beschreven staan. Het andere moment zit jij op de afdeling fijnmechanica, hier ben jij vooral bezig het kleinere assembleer werk en krijg jij van alle afdelingen de juiste kennis. Wanneer iets in elkaar is gezet test jij dit ook, zo weet jij dat het werkt maar belangrijker nog is dat jij weer een blije klant hebt. Jij wordt keurig ingewerkt in een technisch team dat echt de tijd neemt voor jou zodat jij het vak kan leren en uiteindelijk zelfstandig kan werken.

Wat wij bieden

  • Een baan met grote kans op overname
  • Een bedrijf dat goed op je cv staat
  • Een kans om jezelf te ontwikkelen

Wat wij vragen

  • Jij bent handig en hebt gevoel voor techniek
  • Jij bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw werkgever is snel aan het groeien en hebben zeer betrokken collega's. Jouw werkgever heeft een informele sfeer en een geweldige kantine met zelfs een bar en pooltafel. Er worden regelmatig borrels gehouden en er hangt een gezellige sfeer. Verder heeft jouw nieuwe werkgever een 13e maand en een mooie bonusregeling. Jouw nieuwe bedrijf is de producent van meetapparatuur en klimaatkasten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau