WerkTalent

Procesoperator 3-ploegen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf is gevestigd in omgeving van Breda/Roosendaal. Onze opdrachtgever kent een sterke groei en behoort momenteel in hun branche tot een van de grootste producenten. Je komt dan ook terecht bij een groeiende, high tec onderneming waar genoeg toekomstmuziek in zit. In het nieuwe pand zijn alle faciliteiten op orde en is de goede sfeer met collega`s erg belangrijk en prettig.

Functieomschrijving
Als operator ben jij dagelijks bezig met de beheersing van het proces. Qua operatorswerk is dit een van de meest uitdagende processen qua machines en techniek die je kan vinden. In het kleine operators team van 4 man ben jij verantwoordelijk voor de coatingslijn. Als alles draait is er weinig aan de hand. Je zorgt voor de juiste dosering in de bereiding van producten en zorgt voor de juiste afstelling in de extruder.
Als een batch gedraaid is wordt de lijn omgebouwd, ingericht en afgesteld zodat de nieuwe batch kan gaan draaien. Daarnaast verhelp je klein storingen zelf, maar bij grote storingen roep je de TD erbij om het probleem op te lossen. Binnen dit bedrijf is ontwikkeling en groei erg belangrijk, de operators worden betrokken in het verbeterproces van machines etc. In deze rol werk je in een 3 ploegensysteem waarin je een omgekeerde ploegen werkt, je gaat van de nacht naar de ochtend in een werkweek van 37,5 uur.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij:- Een procesoperator A of B die op zoek is naar een vaste baan;
- Je bent meer procesmatig bezig geweest maar bent technisch goed onderlegd;
- Je wil je graag opleiden, VAPRO B is een vereiste na verloop van tijd;
- Je kan goed in teamverband samen werken, 1 lijn wordt door 4 man gecontroleerd / bestuurd;
- Je bent woonachtig in de regio Etten-Leur / Roosendaal / Breda / Bergen op Zoom.

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie bieden wij het volgende:- Een fulltime, tijdelijk dienstverband direct in dienst bij de klant (meestal jaarcontract met aansluitend een vast contract);
- Een uitdagende baan als procesoperator waarbij de optimalisatie en verbeter;
- Scholingsmogelijkhedenb: je hebt al VAPRO B, of wil juist je VAPRO B gaan behalen (dit is een vereiste na een jaar in dienst). Dit kunnen ook andere opleidingen zijn;
- Een zeer marktconform startsalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Ploegentoeslag van 20%;
- Werken in een innovatieve omgeving bij een groeiend bedrijf in de regio Etten-Leur / Breda / Roosendaal.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent