WerkTalent

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De bedrijven bevinden zich in (de regio van) Oss en Uden. Het zijn meerdere bedrijven waar je aan de slag kunt als allround magazijnmedewerker! Bijvoorbeeld een zeer modern bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van productiemachines voor fabrikanten. Als we alle bedrijven gaan benoemen dan wordt het natuurlijk een beetje een lange tekst, daarom vertellen we je er graag alles over in een kennismakingsgesprek. Waar je ook voor kiest, het is belangrijk dat jij goed op je plek zit en dat je met plezier naar je werk gaat. Daar gaan wij dan ook voor!

Functieomschrijving
Zoek jij een leuke baan in de logistiek of heb je het momenteel niet helemaal naar je zin in je huidige functie? Dan zijn wij opzoek naar JOU!

Je lunch klaarmaken, het laatste nieuws checken en snel nog even je tanden poetsen? Multitaskers komen hier goed van pas. Als allround magazijnmedewerker voer jij namelijk verschillende taken uit en ben jij breed inzetbaar op de logistieke afdeling. Het voordeel: je werkt in dagdienst, dus je hebt de avonden lekker vrij. Jij krijgt in ieder geval alles mee van het logistieke proces op de vloer. Hoe kan jouw dag eruit zien?

- Laden en lossen van containers met een heftruck.

- Producten verzamelen, correct verpakken, verzendklaar maken en verzenden klanten.

- Het magazijn van inkomende goederen en uitgaande goederen beheren en op orde houden.

- Dit doe je natuurlijk niet altijd alleen, je hebt een enthousiast en gemotiveerd team om je heen!

Functie-eisen
Wij zoeken logistieke toppers woonachtig in (de omgeving van) Oss, Uden, Nijmegen en Wijchen opzoek naar Fulltime, vast werk. Je houdt ervan om lekker bezig te zijn en jij hebt ambities om aan de slag te gaan in de logistiek! Maar we hebben ook mogelijkheden voor ervaren krachten in de logistiek. Ook ben je iemand die graag samenwerkt en uitdagingen aangaat! Binnen WerkTalent zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo hebben we logistiek werk in verschillende sectoren en verschillende mogelijkheden rondom

Arbeidsvoorwaarden
- Een salaris van EUR2.000 tot EUR2.500 bruto per maand op je bankrekening en je reiskosten worden vergoed!
- ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Tijdelijk contract met uitzicht op vast

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent