Luba Uitzendbureau

Logistiek Medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij maakt deel uit samen met je collega's van een gloednieuwe productielijn. In deze productieomgeving maken zij melkrobots. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de productielijn de juiste onderdelen ontvangt om de producten te kunnen assembleren. Hiervoor moet je wel snel kunnen schakelen en secuur kunnen gaan werken. Je zal zelfstandig te werk gaan met jouw orders. Je gaat de onderdelen van de orders verzamelen en zorgt dat deze in de juiste volgorde bij de productielijn komen. Wanneer orders verstuurd moeten worden zorg jij ervoor dat deze ingepakt worden volgens de afgesproken instructies. Wanneer jij jouw order hebt afgerond leg je dat vast in het administratiesysteem.

Er komt een nieuwe locatie in Middenmeer. De eerste 3 weken wordt je ingewerkt in Engeland. Er is namelijk geen productieomgeving in de melkrobots nog. Je werkweek bestaat van maandag tot en met vrijdag van 07:00-16:00.

Wat wij bieden

  • Werken in een nieuw team.
  • Een inwerk traject in Engeland en mogelijkheden tot het volgen van een opleiding
  • Direct in dienst bij het bedrijf
  • Reiskostenvergoeding 0,19 cent per km vanaf 10 km

Wat wij vragen

  • Je werkt secuur en bent flexibel
  • Je kan goed zelfstandig als samen werken
  • De eerste 3 weken in Engeland kunnen werken

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt werken maakt machines die het leven van de veehouder én zijn dieren beter maken. Ze ontwikkelen oplossingen waar zowel de boer als het milieu mee wordt ontlast. Zo maken we het werk in de stal een stukje gemakkelijker, diervriendelijker én kostenbesparend. Met de toevoeging van de nieuwe Melkrobot productielijn bieden wij onze klanten een totaalpakket aan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau