Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker natuursteen

  • Vacature
  • Noord-Holland
Hoorn
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat samen met een leuk team werken in een grote werkplaats. Jij zal volledig worden opgeleid zodat daarna zelfstandig aan het werk kan. Hier heb je een lekker afwisselende maar ook uitdagende functie. Je gaat namelijk leren om de waterjet te besturen. Dit is een heel secuur werkje, het is daarom van belang dat je erg precies kunt werken. Je gaat werken met natuursteen, dit is erg kwetsbaar en gevoelig. Naast het instellen van de computer en het besturen van de waterjet ga jij je ook richten op het laden machine met de benodigde natuursteen/keramiek voor het eindproduct. Ook moet deze machine natuurlijk onderhouden worden. Verder zit er in jouw functie ook een stukje magazijnbeheer, laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen en de bevoorrading van productie.

Wat wij bieden

  • Een fijne werkomgeving met een leuk team
  • Afwisselende functie
  • Opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Enige ervaring met het lezen van tekeningen en bij voorkeur ervaring met AutoCad
  • Je kan met computers omgaan
  • Je werkt secuur en heel precies

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een bedrijf in natuursteen. Van marmer tot keramiek en van graniet tot hardsteen, het bedrijf is hier volledig in thuis. Je kunt denken aan hardstenen aanrechtbladen of natuurstenen platen voor in badkamers of marmeren vloeren maar ook grafmonumenten en urnen worden gemaakt.

In dit bedrijf gebeurt ook bijna alles in eigen beheer. In de fabriek komen de grote brokken natuursteen binnen en worden ze verwerkt tot het eindproduct. Kortom je bent bij dit bedrijf onderdeel van het maken van een mooi product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau