WerkTalent

Monteur Automatische Sloten vanaf EUR2500,-

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Deze toffe organisatie is al 90 jaar een belangrijke speler op de markt voor bouw, infra en productie bedrijven door heel Nederland. Deze groothandel heeft alles op het gebied van ijzerwaren, machines, werkkleding, gereedschappen, schoonmaakspullen, kantoor artikelen en nog veel meer!

Naast dat deze organisatie een uitgebreid assortiment heeft zijn zij ook erg meegaand met hun personeel en willen ze er ook graag voor zorgen dat jij blijft groeien in jouw functie. En mocht jij niet tevreden zijn met jouw functie, maar sta je er wel voor open om een andere functie binnen het bedrijf te vervullen dan zullen zij jou daar zeker in helpen!

Verder heeft de organisatie 3 verschillende vestigingen door heel Nederland waar zij hun klanten zo goed mogelijk proberen te voorzien van hun wensen en behoeften. Graag komen ze met jou in contact om kennis te maken en alles te vertellen over de functie en hun organisatie.

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag in een buitendienst functie als monteur sloten/hangwerk. Dit ga jij doen bij een toffe organisatie dat al 90 jaar bekend staat om hun gevarieerde assortiment waar ze voornamelijk de infra, bouw en industrie branche mee voorzien op alle vlakken. Dit familie bedrijf is een groothandel in ijzerwaren, werkkleding, machines, gereedschappen, schoonmaak middelen en nog veel meer!

In jouw nieuwe functie als monteur ga jij elke dag lekker zelfstandig op stap bij verschillende klanten om sloten en sluitwerk te plaatsen en te stellen op locatie. Ook ben jij vaak aanwezig bij de meest uiteenlopende projecten om ervoor te zorgen dat alles goed wordt geļnstalleerd zodat alles veilig en langdurig gebruikt kan worden door de afnemers.

Een achtergrond als timmerman of slotenmaker komt dan ook goed van pas in deze functie. Jij gaat nauwkeurig om met jouw werkzaamheden en jij vindt het heerlijk om zelfstandig op pad te gaan en verantwoordelijkheid te dragen voor jouw eigen afgeleverde werk. Ook ben jij voor deze organisatie het visite kaartje, omdat jij vaak in contact bent met klanten.

Jouw nieuwe functie vindt plaats in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en is 40 uur per week. En hiervoor krijg je een bus van de zaak om van opdracht naar opdracht te rijden.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Gouda, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Waddinxveen, Moordrecht, Reeuwijk en omliggende dorpen/steden;
- In het bezit van een rijbewijs b;
- Leergierig, zelfstandig en probleemoplossend zijn woorden die jouw omschrijven als persoon;
- Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Op zoek naar een fulltime functie van maandag t/m vrijdag;
- Jij bent handig met gereedschap en sloten vervangen is voor jou geen probleem!

Arbeidsvoorwaarden
- Bruto maand salaris tussen de EUR2200,- en EUR2500,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Een fulltime functie van maandag t/m vrijdag;
- Opleidingsmogelijkheden die aansluiten op jouw functie of andere interesses;
- De mogelijkheid om jouw VCA kosteloos te behalen;
- Telefoon van de zaak;
- Afwisselende functie met veel vrijheid;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per km.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent