WerkTalent

Reachtruck Chauffeur

  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Zuid-Holland
Bodegraven
11 oktober 2022

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf dat erg geautomatiseerd te werk gaat. Momenteel is het bedrijf al 100 jaar werkzaam in de kaas/verpakkingssector en zitten gevestigd in Bodegraven.

Binnen de productie ruimte beschikt het bedrijf over 7 verschillende productie lijnen waar de kaas wordt verpakt en versneden. De organisatie staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Verder is het bedrijf erg actief in het buitenland en leveren zij voornamelijk aan productie bedrijven. Hierdoor zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in het bedrijf. Het is dan ook heel normaal als de manager een keertje bij je langs komt om een praatje te maken. En ja je raad het al, elke vrijdag middag gaat er gewoon een kaasplankje rond door het bedrijf!!!

Lijkt deze functie je nou interessant en zou je graag een kijkje nemen bij het bedrijf? Solliciteer dan snel en misschien ga jij binnenkort wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Functieomschrijving
Onze opdrachtgever is op zoek naar een nieuwe medewerker voor Expeditie werkzaamheden van de inkomende en uitgaande goederen. De organisatie is al 100 jaar actief in het verpakken en versnijden van verschillende soorten kazen. Hierbij kan je denken aan de geraspte kaas die je over jouw pasta/pizza strooit, de plakjes kaas op je boterham en de blokjes kaas die op jouw borrelplankje niet te missen zijn!

Jij gaat aan de slag als Expeditie medewerker/Logistiek medewerker. Dit houdt in dat jij voornamelijk verantwoordelijk bent voor het logistieke gedeelte in het magazijn. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle inkomende en uitgaande goederen goed worden gecontroleerd en worden weggezet. De volgende werkzaamheden vallen onder jouw veelzijdige functie:

- Vrachtwagens laden en lossen;
- Hef- en reachtruck besturen;
- Inkomende en uitgaande goederen verwerken;
- Orders controleren voor verzending en afwijkingen rapporteren;
- Opslag locaties bepalen en inkomende goederen op de juiste locatie plaatsen;
- Het bevoorraden van orderpick locaties;
- Voorraad administratie bijhouden en barcodes toevoegen aan de producten.

Jouw nieuwe functie vindt plaats in een 2 ploegendienst. Je werkt van maandag t/m vrijdag en je bent het weekend lekker vrij!!

- Ploeg 1: van 06:00 t/m 15:00 uur
- Ploeg 2: van 15:00 t/m 00:00 uur

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Bodegraven, Woerden, Utrecht, Alphen aan den Rijn, Gouda, Reeuwijk, Rotterdam en omliggende dorpen en steden;
- In het bezit van een reach- en heftruckcertificaat en bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de foodindustrie;
- Veiligheid staat bij jou voorop;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent sociaal en flexibel;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- In het bezit van eigen vervoer om op locatie te kunnen komen;
- Je bent bereid om in een 2 ploegendienst te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Jouw logistieke skills worden door de organisatie erg op prijs gesteld. Als bedankje voor jouw werkzaamheden willen ze jou graag het volgende aanbieden:

- Een bruto maand salaris tussen de EUR2400,- en EUR2600,- excl. toeslagen per maand afhankelijk van ervaring en kennis;
- Een fulltime/parttime 38,25 uur functie met uitzicht op een vaste baan;
- De mogelijkheid om verschillende BBL of andere opleidingen te volgen die aansluiten op jouw functie;
- Ploegentoeslag afhankelijk van de werktijden;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per km;
- Een informele werksfeer;
- Verschillende bedrijfsuitjes/borrels bijvoorbeeld en lunch of ontbijt met de feestdagen.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent