WerkTalent

Parttime Klantenservice Medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf dat erg geautomatiseerd te werk gaat. Momenteel is het bedrijf al 100 jaar werkzaam in de kaas/verpakkingssector en zitten gevestigd in Bodegraven.

Binnen de productie ruimte beschikt het bedrijf over 7 verschillende productie lijnen waar de kaas wordt verpakt en versneden. De organisatie staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Verder is het bedrijf erg actief in het buitenland en leveren zij voornamelijk aan productie bedrijven. Hierdoor zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in het bedrijf. Het is dan ook heel normaal als de manager een keertje bij je langs komt om een praatje te maken. En ja je raad het al, elke vrijdag middag gaat er gewoon een kaasplankje rond door het bedrijf!!!

Lijkt deze functie je nou interessant en zou je graag een kijkje nemen bij het bedrijf? Solliciteer dan snel en misschien ga jij binnenkort wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag als klantenservice medewerker bij een snelgroeiend familie bedrijf dat al 100 jaar actief is in de kaas (food) sector. Zij zijn voornamelijk bezig met verschillende versnijdings- en verpakkingsprocessen van de kazen. Zij exporteren de kazen dan ook voornamelijk naar het buitenland en verkopen deze aan b2b klanten.

Als customer service medewerker ondersteun jij jouw andere collega's van het sales team. Samen zorgen jullie ervoor dat het gehele verkoopproces vlekkeloos verloopt en dat alle klanten tevreden zijn. De functie die jij gaat vervullen binnen het bedrijf is erg gevarieerd! Jij gaat er namelijk samen met jouw team voor zorgen dat alle klachten en vragen van de klanten worden beantwoord en opgelost.

De volgende werkzaamheden horen bij jouw nieuwe functie:

- Klanten voorzien van informatie betreft: prijzen, leveringsvoorwaarden, producten, etc;
- Offertes uitwerken;
- Orders verwerken en invoeren;
- Vragen en klachten oplossen en beantwoorden via de telefoon of mail;
- Aftersales;
- Het informeren van betrokken afdelingen, zoals supply chain, productie en kwaliteit over gemaakte afspraken en onderhoudt contact over nieuwe artikelen, orders en klachtenafhandeling;
- Het bijhouden van prijslijsten, klantenbestanden en het CRM-systeem.

Jouw nieuwe uitdagende functie is uit te voeren in een fulltime of parttime dagdienst van 32 of 36 uur. De werkdag begint tussen 07:00/08:00 uur en eindigt rond 16:00/17:00 uur

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van: Rotterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Bodegraven, Woerden, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, etc.
- Je hebt een MBO+/HBO niveau, levensmiddelen-/voedingsmiddelentechnologie;
- Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je werkt gestructureerd, bent nauwkeurig, houdt overzicht;
- Verder ben je natuurlijk nauwkeurig, analytisch, flexibel en communicatief sterk;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en het spreken van Duits en Engels is geen probleem voor jou!

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkzaamheden worden door het bedrijf erg op prijs gesteld. Hiervoor willen zij jou dan ook graag belonen met het volgende aanbod!

- Reiskosten vergoeding van EUR0,19 per km;
- Een bruto maandsalaris tussen de EUR2500,- en EUR2800,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Een gezellige werksfeer waar een grapje altijd welkom is;
- Een part-time 36 uur functie met uitzicht op een vast dienstverband;
- Gezellige bedrijfsuitjes en borrels bijvoorbeeld: Met kerst wordt er gezorgd voor een gezellig kerstontbijt met alle collega's!;
- Veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen die aansluiten op jouw functie;
- Het werken in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en in het weekend lekker vrij!.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent