Luba Uitzendbureau

Spuitgiet operator

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Eindhoven
27 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als spuitgiet operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opstarten van de machines en de bijbehorende randapparatuur. Je bewaakt de voortgang tijdens de productie, start spuitgietmachines op na procesonderbrekingen, vult benodigde grondstoffen en verpakkingsmiddelen bij en bedient halfautomatische processen. Je analyseert en verhelpt storingen die tijdens productie optreden en je informeert over afwijkingen in het productieproces. Zaken als het verpakken aan de machine en het continu uitvoeren van kwaliteitsmetingen horen ook bij de taken van de operator en de vastlegging daarvan. Tot slot draag je zorg voor het dagelijkse- en wekelijkse onderhoud van de machine en voer je administratieve taken uit.

Het betreft een functie in 3-ploegen waar jij bij aanvang eerst in de middagdienst (15.30-00.00u) zal starten om de werkzaamheden goed te leren voordat je in 3-ploegendienst gaat werken. Naarmate je kennis van spuitgieten toeneemt, kun je uitgroeien tot een volwaardig operator op dit gebied. Maar indien je je graag wilt specialiseren in een andere functie, zijn ook daar diverse mogelijkheden voor door middel van opleidingen en cursussen!

Wat wij bieden

 • Een baan in 3 ploegendienst waarbij je eerst start in de middagdienst (15.30-00.00)
 • Een vaste fulltime baan voor 38 uur per week, met na de uitzendperiode (van 5 maanden) een contract bij het bedrijf zelf!
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat jij soms vergeet dat je aan het werk bent!
 • Een ploegentoeslag van 20% bovenop het bruto uurloon voor elk gewerkte uur
 • Toeslagen voor wanneer je wordt gevraagd om op zaterdag te werken en reiskostenvergoeding vanaf ?0,19 per KM
 • Bij aanvang een goed startsalaris o.b.v. 38-uur per week van ? 2.760,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag
 • Een prettige werkomgeving in een internationaal bedrijf waar aandacht is voor de medewerker en gekeken wordt naar ontwikkelingsmogelijkheden

Wat wij vragen

 • Werken in 3 ploegendienst is voor jou geen probleem!
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, Nederlands is niet nodig (maar kan wel handig zijn!)
 • Je hebt technisch inzicht en bij voorkeur heb je minimaal 1 2 jaar ervaring als (spuitgiet) operator
 • Je bent een teamplayer en daarnaast flexibel ingesteld: je zorgt ervoor dat het werk 'af' is, ook al betekent dit dat je wat langer moet werken

Over het bedrijf

Deze snelgroeiende organisatie is ambitieus en jij kan daar een onderdeel van zijn. Zij produceren technische onderdelen, zoals bijv. printplaten, voor allerlei machines. Kwaliteit en innovatie staat zodoende hoog in het vaandel. Zij hebben op het industrieterrein Esp meerdere panden die allemaal goed bereikbaar zijn (zowel met eigen vervoer als met OV) en er is volop gratis parkeergelegenheid. De werkruimtes zijn prettig verlicht, er komt voldoende daglicht naar binnen n de temperatuur intern is constant, dit zodat de producten de juiste temperatuur hebben. Met andere woorden: een prettige werkomgeving! Het internationale karakter van het bedrijf komt onder andere naar voren in de interne voertaal, die is namelijk Engels, daarmee samen hangt dat een diversiteit aan mensen werkt. Ook aan de innerlijke mensen wordt gedacht: er is een ontwikkelingscampus zodat je je blijft ontwikkelen, maar ook in de kantine zijn lekkere maaltijden beschikbaar waar je voor de lunch of avondeten mag aanschuiven. Met andere woorden: een werkgever die er alles aan doet om jou zo goed mogelijk te faciliteren je werk te doen. Hier wil jij toch werken?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau