Luba Uitzendbureau

Timmerman/vrouw

Details van de functie

Logo Over het werk

Als timmerman/-vrouw voer je hele diverse werkzaamheden uit bij kleinschalige nieuwbouw en renovatieprojecten. Je bent betrokken bij de projecten van begin tot einde en doorloopt daarmee alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Je bent in staat een bouwtekening te lezen en je weet hoe kundig, veilig en zorgvuldig met materieel en materiaal om te gaan. Met een leuk team maak je diverse projecten in en rondom Tilburg. Tijdens het werk op de bouwplaats krijg je de mogelijkheid om de werkzaamheden in de praktijk te leren van een vakkundige collega. Bovendien krijg je als je daar behoefte aan hebt de kans om een werk gerelateerde opleiding te volgen via jouw toekomstige werkgever.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende baan met uitzicht op een dienstverband bij jouw toekomstige werkgever
  • Een bruto-uurloon tussen ?14,85 - ?16,89
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar en bereid om in de buitenlucht te werken
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht werken
  • Bouwtekeningen kunnen lezen/ bereid zijn om het te willen leren lezen
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Udenhout / Tilburg

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf waar ongeveer 30 medewerkers werkzaam zijn. Het bedrijf is in 1982 opgericht en wordt gerund door vader en zoons. Aandacht voor de klant en voor hun medewerkers staat centraal. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en iedereen is betrokken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau