Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Amsterdam
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je bent scherp, stressbestendig en kwaliteitsgericht. Het is namelijk jouw verantwoordelijkheid dat de uitvoering van werkzaamheden goed verloopt. Je gaat aan de slag met het behandelen van producten van het begin tot eind, dit gebeurt uiteraard volgens de planning en eisen. Daarnaast is het belangrijk dat alles veilig en goed verloopt, daarom zit jij bovenop het bewaken van het proces. Zo neem je monsters van diverse product stromen, signaleert mankementen en controleer je producten en het proces. Wanneer er iets niet in de haak is dan weet jouw teamleider het meteen. Er komt ook een deel tanken-park beheer bij kijken waar je zorgt dat het laden en lossen in goede banen loopt en controleert hoe het bijvoorbeeld bij de opslagtanks gaat. Tot slot valt er een stukje registratie onder jouw werkzaamheden waarbij je goed communiceert met je collega's en teamleider.

Wat wij bieden

  • Leerzame functie op tijdelijke basis.
  • Een werkomgeving waar goed samen word gewerkt en iedereen voor elkaar klaar staat.
  • Een baan waarin jouw behoeften als werknemer serieus worden genomen.

Wat wij vragen

  • Ervaring als procesoperator.
  • Kennis van voedselveiligheidsregels.
  • In het bezit van een Vca-certificaat en heftruck-veiligheidscertificaat.

Over het bedrijf

Als je als operator binnen dit bedrijf in Koog aan de Zaan aan de slag gaat, dan kan je een veilige, integere en collegiale werkomgeving verwachten. Op de betreffende vestiging worden kaas en specialty was blends geproduceerd, verpakt en verkocht. De visie van dit bedrijf is om ten alle tijden trots en kwaliteit te leveren. Ze zijn performance ready en bieden innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. Dit is een unieke kans die je niet vaak tegenkomt. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau