WerkTalent

Leerling isolatiemonteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
We hebben verschillende vestigingen in Nederland. Sinds 1978 zijn wij specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen. We kunnen de klant veel manieren van isolatie bieden, namelijk: spouwmuur-, vloer-, bodem- & dakisolatie. Wij verwerken uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn gecertificeerd door SKG-IKOB, ook zijn we lid van de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland VENIN.

Functieomschrijving
Werken bij ons als (leerling) Isolatiemonteur betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. Je rijdt in een bus naar de bouw of naar een particuliere woning en gaat daar samen met je collega's aan de slag. Veel afwisseling, want je werkt zowel op de bouw voor projecten, maar ook bij particulieren. Geen dag is daardoor hetzelfde! Bovendien werk je binnen én buiten. In kleinere ruimtes, op de ladder, op zolders, je werkplek wisselt voortdurend. Bij Takkenkamp Isolatie zorgen we ervoor dat je leert werken met allerlei verschillende machines en materialen. Standaard is het dus zeker niet!

Je krijgt intern ook zeker de ruimte om te kunnen groeien, stappen te maken en zo een mooiere toekomst voor jezelf kunt bouwen.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, daardoor is de beschikking over een rijbewijs noodzakelijk om naar locatie te kunnen komen.

Functie-eisen
Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij ons, maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je werkt vaak bij mensen thuis en daarmee ben je het visitekaartje van Takkenkamp ons. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

- Goed vermogen om samen te werken

- Een flexibele, enthousiaste en actieve instelling

- Een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega's als klanten omgaan

- Groot oplossend vermogen

- VCA-certificering is een pré ( kan je halen via WerkTalent)

- Rijbewijs B-E is een pré ( kan je halen via WerkTalent)

Arbeidsvoorwaarden
- Doorgroeimogelijkheden
- Leuke collega's
- Kans op een vaste aanstelling
- Veel vrijheid
- Diverse cursussen
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent