Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je begint jouw dag met het opstarten en in bedrijf houden van de spuitgietmachnies. Indien nodig zorg je er ook voor dat diverse assemblagelijnen blijven draaien. Wanneer er kleine storingen zijn, dan verhelp jij deze. Tevens verzorg je de administratieve afhandeling zoals productie- en palletdocumentatie, chargedocumentatie, palletkaarten en productiekaarten. Ook de registratie van voorgeschreven controles en melden van kwaliteitsafwijkingen behoren tot jouw taken.

Het werk wordt niet als fysiek zwaar ervaren en er wordt gewerkt onder schone omstandigheden. Enkele spuitgietmachines staan al in cleanrooms. Dit wordt in de toekomst uitgebreid. In deze ruimtes gelden speciale regels zoals dragen van cleanroomkleding, geen make-up, nagellak of sieraden.

Wat wij bieden

  • Een aantrekkelijke ploegentoeslag over alle gewerkte uren (3-ploegen)
  • 11,5 ADV dagen (toeslag op het bruto uurloon)
  • 3% beoordelingstoeslag, 3% eindejaarsuitkering

Wat wij vragen

  • Ervaring als operator in een spuitgiet-omgeving, stageperiodes vallen hier ook onder.
  • Vmbo-diploma (=mavo) niveau 3 of 4.
  • Een spuitgietopleiding (niveau KB-0) of je bent bereid om deze te volgen
  • Een opleiding Operator niveau A/B of je bent bereid dit te volgen.
  • Een goede handvaardigheid is een vereiste om dit werk te kunnen doen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststof precisieonderdelen, het volledig automatisch assembleren van deze onderdelen en het deels afvullen van producten voor de life sciences, farmaceutische en food& beverage markten. De productieprocessen vinden plaats onder schone, gecontroleerde omstandigheden en in cleanrooms. Er wordt prioriteit gelegd op veiligheid, milieu, kwaliteit, tijdigheid en efficiŽntie om klanten van dienst te zijn. Er werken in Tilburg ruim 90 medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau