Luba Uitzendbureau

Medewerker Online Sales

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Medewerker Online Sales ? Service Centre ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit die klanten ervaren van de online website. Hierbij sta jij bestaande en nieuwe klanten te woord. Klanten kunnen bellen over vragen met betrekking tot advies of bijvoorbeeld orders. Hierin heb jij een adviserende rol en probeer jij samen met de klant mee te denken naar de beste oplossing. Het kan ook voorkomen dat je een klant begeleid met het plaatsen van een nieuwe order. Daarnaast ga jij ook klanten benaderen voor een feedbackgesprek, het bedrijf wilt namelijk een groeien in waardering van klanten. Tot slot houd jij je ook bezig met het continu verbetering van de dienstverlening die dit bedrijf wil bieden. Dit doe je naar aanleiding van data, zo verbeter je scripts voor gesprekken en stel je verbeterplannen op voor de customer journey.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie voor 32-36 uur per week
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling
  • Meewerken aan de groei strategie van het bedrijf
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega?s die op een ontspannen manier samen werken en regelmatig iets leuks met elkaar doen

Wat wij vragen

  • MBO4 werk- en denkniveau, het liefst in een commerciŽle richting
  • Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Kennis van marketing automation

Over het bedrijf

Je nieuwe opdrachtgever is een bedrijf die zich focust op het verpakkingsproces. Hierin hebben ze een begeleidende en adviserende rol. Een paar voorbeelden van de diensten die zij bieden zijn procesoptimalisatie, verpakkingsontwikkeling, verpakkings-en bedrukkingsadvies, transportsimulatie, ladingzekerheid, accountmanagement en duurzame verpakkingen. Naast de adviserende en begeleidende diensten leveren ze ook de verpakkingen en bijhorende producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau