Luba Uitzendbureau

Operator mengerij

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Hillegom
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw voornaamste doel als operator mengerij is het zorg dragen voor de dagelijkse vermenging van grondstoffen. Je werkt op de mengafdeling en ben verantwoordelijk voor het op de juiste wijze mengen van halffabricaten ťn grondstoffen. Het mengproces gaat in principe via een geautomatiseerd systeem, maar toch is het nodig dat je constant oplet of het proces naar wens verloopt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Bij elke stap in dit proces houd jij veel rekening met de hygiŽne, gelukkig ben jij ontzettend nauwkeurig. Als operator kan jij kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, maar ook houd jij de machines schoon.

Naast bovenstaande werkzaamheden controleer jij ook de in- en uitgaande goederen, houd jij het voorraadbeheer in de gaten, assisteer je bij kwaliteitschecks voor het laboratorium, neem jij monsters af van halffabricaten en voer jij samen met collega's controles uit.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris tussen de ?2500,- en ?3000,- bruto per maand
  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Je kan per direct aan de slag!

Wat wij vragen

  • Het is belangrijk dat je accuraat kan werken, de grondstoffen moeten in kleine hoeveelheden worden toegevoegd, hiervoor moet je secuur te werk gaan
  • Heb je werkervaring in een productieomgeving is een pre. Bij voorkeur in een voeding- of farmaceutische omgeving
  • Je kunt de Nederlandse taal spreken en lezen (in verband met documenten). Daarnaast heb je basiskennis van Engels (alleen spreken).
  • Kan je fysiek zwaar werk doen, sommige grondstoffen zitten in verpakkingen van 25 kilogram
  • Sta je open voor een 2- of 3- ploegendienst

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever ontwikkelt hygiŽnesystemen voor de institutionele markt. Deze systemen bestaan uit producten zoals zeepdispensers en luchtverfrissers en de hiervoor benodigde vullingen. Deze vullingen worden geproduceerd op de vestiging in Hillegom. Deze vestiging maakt deel uit van een internationaal bedrijf met vestigingen in de USA, UK, Taiwan, MaleisiŽ en China.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau