Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw werkdag eruit ziet voordat je solliciteert op deze functie. Dit bedrijf werkt in vijf-ploegendiensten.

Je begint begint de dag met een kort overleg samen met de ploegleider over de werkzaamheden die vandaag op de planning staan. Dan ga je aan de slag en ben jij onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen van de melk en andere hulpstoffen. Dit doe jij volgens de procedures die het bedrijf heeft. Ook ga jij de machines instellen op de melkbereidingsafdeling, dit doe jij vanuit een centrale controle- en bedieningsruimte. De machines hebben soms een storing, het is aan jou om deze storing te registeren en te verhelpen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit! door het hele proces nauwkeurig op het beeldscherm in de gaten te houden en monsters te nemen. Deze worden dan in het laboratorium onderzocht op de kwaliteit.

Bij dit bedrijf staat betrokkenheid voorop, zo hebben ze een verbeterteam. Hier kan jij aangeven of er processen of werkzaamheden verbetert kunnen worden. deze zullen dan zorgvuldig worden besproken. Ook jij kan deel uit maken van dit team.

Wat wij bieden

  • Je werkt onder de uitstekende CAO van de Zuivel industrie
  • Een bruto maandsalaris tussen de ?2500 en ?3600
  • Je gaat werken in de vijf-ploegendienst. Dit houdt in dat je gemiddeld 33,6 uur per week werkt
  • Reiskosten worden vergoed boven de 10 km
  • Bij de kaaswinkel aan de zijkant van het pand kan je de heerlijkste kazen met flinke korting kopen

Wat wij vragen

  • Een operator diploma B of een mbo 4 levensmiddelen technologie diploma
  • Jij werkt graag in een vijf-ploegendienst
  • Ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie
  • Een auto in verband met bereikbaarheid van jouw werk (de fabriek staat in de Beemster in een prachtige groene omgeving)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een specialist op het gebied van kaas en dragen het motto "De lekkerste en eerlijkste kaas maken we samen!". Het is gelegen in het historisch bekende Beemster en heeft als boeren coöperatie 400 melkveehouders als leden. Ze vinden een goede samenwerking erg belangrijk en vind ook dat je een goed resultaat echt met zijn allen levert. Bij het produceren houden zij altijd aandacht voor mens, dier en milieu.
Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau