Luba Uitzendbureau

Operator

Details van de functie

Logo Over het werk

Je begint je dag met een bak koffie met je collega's en gaat daarna aan de slag. Jouw werkzaamheden liggen bij de productie van brandstoftanks voor SCANIA vrachtwagens. Het proces begint bij aluminium of stalen plaat die gebogen moet worden tot aan de kwaliteitscontrole van het eind resultaat. Dit proces is geautomatiseerd en is het aan jou de taak om de verschillende robots op de juiste manier in te stellen en er voor zorgt dat het proces vloeiend doorloopt. Het kan voorkomen dat er een foutje is gemaakt door een robot en dat de brandstof tank uit het proces gehaald moet worden. Het is aan jou en je collega's de taak om de tank te beoordelen of je deze nog kan repareren.

Je zal werken van 08:00 - 16:45 van maandag tot vrijdag.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een informele werksfeer
  • Een goed salaris

Wat wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Technische affiniteit is een pré

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een grote speler binnen in het vormgeven van een schonere toekomst. Hun missie is dan ook om consequent door te innoveren in mobiliteit en energie. Het is tot de dag van vandaag een familiebedrijf die ooit begonnen is in Alkmaar. Ze hebben ondertussen 36 vestigingen over de hele wereld en hebben verschillende grote partners, waaronder SCANIA. Dit bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor het produceren van de benzinetanks van de SCANIA vrachtwagens.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau