Luba Uitzendbureau

Medewerker Goederenontvangst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker goederenontvangst ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraad en de administratieve afhandeling van de goederenstromen. Wanneer er nieuwe goederen binnenkomen, zal je deze nakijken op kwaliteit en volledigheid. Na het scannen van de verpakkingen en pallets verwerk je deze in het systeem. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor leveranciers. Is er een afwijking of een probleem? Dan regel jij de melding voor retour en neem je contact op met de leverancier. Ook zorg je er voor dat de voorraad op een correcte wijze wordt geteld.

De werkzaamheden worden verricht in een ruimte met een temperatuur tot 4 graden Celsius. Je werkt van 09:00 tot 17:00 maar vindt het niet erg om over te werken.

Wat wij bieden

  • Salaris op basis van ervaring en leeftijd.
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je bent nauwkeurig
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt relevante werkervaring

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Nieuwegein. Je komt te werken in een een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau