Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Lekker fulltime aan de slag in dit magazijn in Veghel? Dat kan als magazijnmedewerker in de dagdienst. Jouw werktijden liggen tussen 6.00 en 18.00 uur, in overleg word je rooster gemaakt. In jouw baan ben jij samen met de orderpickers verantwoordelijk voor het gehele distributieproces. Jij bent nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt het hoofd, letterlijk en figuurlijk, koel: je blijft nauwkeurig werken ook wanneer het drukker is én loopt zonder probleem de gekoelde ruimtes in (2-8c). Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat medicijnen en medische instrumenten verzameld worden en klaargezet worden voor transport. Jouw dag bestaat uit het picken van orders met een scanner, goederen inpakken en controleren voor verzending. Je mag ook met de EPT goederen vervoeren en als je dit nog nooit hebt gedaan krijg je een interne training.

Wat wij bieden

  • Afwisselende fulltime functie in dagdienst (06.00 tot 18.00 uur, werktijden worden in overleg bepaald)
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: interne (online) cursussen zoals GDP en EPT
  • Via Luba krijg je wekelijks uitbetaald

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift
  • Heb je al wat ervaring in het magazijn? Dan heb je een streepje voor, maar ook zonder ervaring mag je zeker solliciteren!
  • Je werkt graag mee met het aanvragen van je VOG-verklaring, geen zorgen: de kosten die je daarvoor maakt vergoeden we via jouw salaris

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een logistiek dienstverlener die vanuit Nederland de gehele Benelux en zelfs ook wereldwijd medische producten levert aan verschillende klanten. Daarbij verzorgen ze ook de opslag voor verschillende klanten. Op dit moment zijn ze erg aan het groeien, en ook in deze groei ligt de focus op het zijn van een veilige en betrouwbare partner voor hun klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau