Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je zorgt ervoor dat de benodigde goederen tijdig voorradig zijn op de expeditie en klaar staan voor transport. Jij pakt de goederen in en zorgt ervoor dat de bijbehorende administratie klopt. Jouw grootste verantwoordelijkheid is om de artikelen op het afgesproken moment bij de klant te leveren. In de praktijk ben jij ongeveer 70% van je tijd aan het werk in het magazijn, de overige 30% ben je bezig met het verwerken van administratie en het maken van planningen. Daarbij maak jij een rittenplanning op basis van de orderintake/voorraadmutaties en stuur je het orderpick proces aan. Ook zorg je ervoor dat kwaliteitscontroles goed worden uitgevoerd en ben je medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer op de expeditie en het gebruik en de indeling van de expeditie. Tevens zorg jij ervoor dat artikelen correct in- en uitgeboekt worden in het ERP-systeem op de werkvloer. Je werkdag begint om 06:00 uur of om 08:00 uur in de ochtend. Dit zal in overleg worden afgesproken.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Kennis van logistieke systemen, procedures en wettelijke regelingen
  • Bekend met ERP-pakket (Reflex) en MS office pakketten
  • Nauwkeurig en foutloos informatie kunnen verwerken
  • Betrokken houding en een resultaat- en mensgerichte leiderschapsstijl
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf en leverancier van vleesproducten. Het bedrijf is een dynamische en informele organisatie waar er volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met je leidinggevende aan de planning, aansturing en verbeterprojecten. Met de kwaliteitsdienst schakel jij regelmatig over zowel preventieve als corrigerende acties en controles. Daarbij werk je ook samen met de technische dienst als er onderhoud nodig is op je afdeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau