Luba Uitzendbureau

Werktuigbouwkundig tekenaar

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze baan krijg je te maken met wel 100 verschillende soorten orders. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alle (speciale) klantverzoeken omgezet worden in technisch haalbare werkelijkheid. Door dit (in 2D/3D) uit te tekenen en vervolgens vlekkeloos door ons ERP systeem - en productie te laten stromen. Je maakt werkinstructies voor klanten. Je schakelt regelmatig met zowel Nederlandse klanten als in het buitenland. Je ondersteunt de afdelingen inkoop, planning en sales met je technische product expertise. Komt er een technische product vraag vanuit productie, inkoop, verkoop of ter ondersteuning van de klant. Dan ben jij aan zet!

Kortom een veelzijdige leuke baan!

Wat wij bieden

  • Een veelzijdige baan met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werkafstand;
  • We hanteren de CAO: Metal Electro;
  • 27 vakantiedagen (Je bouwt 5 ATV dagen per jaar op, omdat we vrijdag 6,75 uur werken);
  • Interne trainingen;
  • Flexibele werktijden, tussen 07:15-09:00 beginnen.

Wat wij vragen

  • Afgeronde MBO+ opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Mechanische en (staal)constructie kennis;
  • Een echte aanpakker die multi inzetbaar is en de diversiteit in taken spreekt je aan;

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een enthousiast en betrokken bedrijf gespecialiseerd in het produceren van complete laad- en lossystemen voor vrachtwagendocks. Op de markt van de bouwelementen is dit bedrijf een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. Het is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. Door een overname gaat het het bedrijf nog meer voor de wind.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau