Incluzio Zaanstad

Casemanager Wmo - Noord Kogerveld

Details van de functie

Logo Door jouw werkervaring heb je al de nodige kennis over fysieke en complexe problematiek en je durft zelfstandig een caseload op te pakken.

Functieomschrijving

Kom jij ons wijkteam in Noord Kogerveld (Zaandam) versterken als Casemanager Wmo? Incluzio Zaanstad is onder verdeeld in vier wijkteams. Wij geloven in ondersteuning dicht bij de wijk. We pakken hulpvragen zo vroeg mogelijk op en zijn dus betrokken bij het welzijn van de inwoner. Integraal kijk je of we vanuit het wijkteam ondersteuning kunnen bieden.

Als Casemanager Wmo in ons wijkteam ga je aan de slag met vraagstukken én aanvragen binnen de Wmo. Je behandelt aanvragen op het gebied van woon-, rol
 • en vervoersvoorzieningen. De hulpvragen zijn divers van enkelvoudig tot complex. Je vindt het leuk dat geen dag hetzelfde is en kan goed overweg met deze generalistische rol. Je gaat pro actief het gesprek aan met de inwoner, luistert naar de vraag en anticipeert daarop. Je bent gewend door te vragen en de oorzaak bloot te leggen. Jij onderzoekt de vraag en maakt samen met de inwoner een plan van aanpak. Je bent creatief, oplossingsgericht en durft de regie bij de inwoner te leggen. Je hebt verstand van fysieke beperkingen en weet de juiste Wmo voorziening te selecteren. Daarbij kijk je naar wat mogelijk is binnen de algemene voorzieningen en biedt je maatwerk daar waar nodig. Eventueel schakel je extra hulp in. Je behoudt contact en biedt begeleiding waar nodig. Je houdt in elk geval de touwtjes in handen!

  Wij zoeken een nieuwe collega die positief is ingesteld. Iemand die zichzelf omschrijft als pro-actief en een zelfstarter. Weet je iets misschien nog niet? Dan ga je zelf erop uit om informatie, hulp of het antwoord te krijgen. Door jouw werkervaring heb je al de nodige kennis over fysieke en complexe problematiek en je durft zelfstandig een caseload op te pakken.

Wat je krijgt

Incluzio Zaanstad is een energieke en dynamische organisatie. Onze opdracht is gestart in 2019 en we zijn nog steeds aan het innoveren. Er is daarom voldoende ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid.
 • Beloning conform cao sociaal werk, schaal 8 (minimaal ? 2.811,
 • en maximaal ? 4006,
 • bruto per maand);
 • Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden, je hebt de vrijheid om je dag zelf in te delen;
 • Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking.

Wie je bent

Ons team is dynamisch en je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Jij weet hier mee om te gaan en durft jouw collega?s te betrekken als dat nodig is. Verder zien we graag:
 • Een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;
 • Werkervaring met Wmo voorzieningen wonen, rollen en vervoer is een pré;
 • Kennis van fysieke beperkingen is een pré;
 • Energie, ondernemende en resultaatgerichte houding;
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

?Bij praktische vragen m.b.t. solliciteren of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiter Amal el Hachmioui tel: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Wij zijn actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee? Als onderdeel van het Social Return programma bieden wij, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om ervaring op te doen middels een werkervaringsplek. Vraag bij de recruiter naar de mogelijkheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Zaanstad