WerkTalent

Aircomonteur vanaf EUR2300 bruto per maand

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een toffe organisatie die zich bevindt in de techniek. De organisatie is actief is in de klimaattechniek en koeltechniek. Zo zijn zij door heel Nederland actief en zijn ze gespecialiseerd in het monteren en installeren van airconditionings en warmtepompen.

Naast een breed assortiment aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert de organisatie ook klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, zorginstellingen, hotels, woningen en scheepvaart. Kwaliteit en Service staat dan ook hoog in het vaandel!

De organisatie hecht waarde aan jouw meningen en wilt jou graag verder opleiden tot een ervaren monteur! Dus solliciteer snel en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij dit leuke bedrijf!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een technische organisatie dat actief is in de klimaattechniek en koeltechniek. Het bedrijf heeft klanten door heel Nederland waardoor jij als Monteur vaak onderweg bent en op veel verschillende locaties komt.

Als Hulp Monteur wordt jij gekoppeld aan een ervaren hoofdmonteur die jou alles gaat leren over het werken in de klimaattechniek. Je zal dan veel gaan leren over het installeren en demonteren van airco's maar ook van warmte pompen. Jullie zijn 1 team en gaan altijd samen naar de opdracht. Zodra jij zo ver bent dat jij zelfstandig aan de slag kan gaan groei jij door ervaren monteur en krijg jij een bus van de zaak. De werkzaamheden die behoren tot jouw functie zijn:

- Airco's monteren en demonteren;
- Het ondersteunen van de hoofdmonteur;
- Installeren van de warmte pompen;
- Schoonmaken.

Jij gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag en hoeft dus in het weekend geen storingsdiensten te draaien. Jouw dag begint om 07:00/08:00 uur 's ochtends en eindigt rond 16:00/17:00 uur 's middags. Elke vrijdag werk je tot 15:00 uur en kan je daarna lekker van het weekend genieten. Jouw werkweek is dus 38 uur.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Dordrecht, ect;
- In het bezit van een rijbewijs B en vervoer om op locatie te komen;
- In het bezit van een VCA of bereid om deze te behalen;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Een technische achtergrond bijvoorbeeld sleutelen aan auto's en scooters, elektro techniek, koeltechniek, machines instellen, etc;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om mee te werken aan projecten en te overnachten in hotels.

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maand salaris tussen de EUR1900,- en 2500,- bruto per maand afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
- Een full-time werkweek van 38 uur met uitzicht op een vaste baan;
- De mogelijkheid om jouw F-gassen diploma te behalen;
- Doorgroei mogelijkheden tot zelfstandig monteur en interne opleidingen;
- Elke vrijdag om 15:00 uur vrij;
- Vrijdag middag borrels;
- Reiskostenvergoeding na 30 min (je zal voornamelijk carpoolen met jouw hoofdmonteur);
- EUR25,00 slaapgeld wanneer je naar projecten gaat waar je zal moeten overnachten;
- Een gezellige werksfeer met leuke collega's.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent